Pasha fikk stor oppmerksomhet allerede for to år siden da han ble ukas-urørt på P3. En rekke live-opptredener på mindre klubblokaler og som support ble det flere av. Artisten fikk omtaler i en rekke musikkmagasiner, hvor NME var et av dem. På større opptredener som Slottsfjell, Trondheim Calling, Øyafestivalen og opptreden på X-Games to år på rad fikk Pasha rask fans i alt fra sportsverden til hip-hop miljø.

Pasha har fått strålende karakterer fra anmeldere og publikum på tidligere singler og album. Nå to år senere er artisten klar med sitt andre album. PARK. er gjort i samarbeid med dyktige produsenter som Coucheron, Ketil Jansen fra Lemaitre, Henrik The Artist fra Rytmeklubben, Jerry Folk, JNS, Odd Martin Skålnes og Askjell Solstrand. Det er gjesteopptredener, Pasha-´fro, 90-talls flow og live-kutt tatt fra headliner-konserten på Parkteateret -et vågalt og originalt album.

Kruttet spares ikke! P.Y.G. åpner hele albumet med west-coast vibber, funk og effekter som flettes sammen i god produksjon. Denne, sammen med energiske Prettyboi Bounce ft. Soul Gem og Blaze ft. Henrik the Artist med live-kutt og gjentakelser gjør disse klubblåtene til høydepunkter i albumet.

Intensiteten beholdes i de rolige mid-tempo låtene Hunnys, Purple Pudding og Right This Time på grunn av den stødige vokalbruken. Dette sammen med 90-talls flowen i sidechain, luftig ekko og en skarp snare. Det minner om Mac Miller sine hits, men med en stor dose Pasha-funk! -også i den friske, tilbakelente låten Woods ft. Jimi Somewhere.

I et album på tretten låter er det naturligvis noen som skiller seg ut mer enn andre. The Love Is Real og Last Call er to rene live-kutt-spor på albumet -to avbrekk som gir tilsedeværelsen artisten har på scenen hjem til lytteren.
I Don´t Speak French ft. RebMoe drar oss ut av 90-tallets west-coast og kaster oss inn i lekenhet med lyder, tempo og kompakt bass. Deretter glir det sidelengs tilbake til funk i låten Freaky. En dansbar og frisk låt i mid-tempo. Med perfekte effekter på trommer og gitar i tillegg til lekne effekter med dråper og knips er det et friskt og åpent rom som bærer låten. Freaky avsluttes med intenst live-kutt. En brå overgang til helt rolige Delorean og artistens deilige dobbeltvokal i 90-talls vibber.

Og du, hvordan vil en kombinasjon med Roses av Outkast og Fresh Prince Of Bel-Air høres ut som? Pasha knakk den koden, gitt. DoWhatItDo er en virvelvind av 90-talls elementer som synther, funky bassgitar, klapp og chimes, en melodi lik Roses og artistens eget særpreg. Disse 90-talls elementene lar vokalen flyte stødig og selvsikkert fra vers til refreng -nostalgi og west-coast vibber.

PARK. er av gjennomført produksjon og en artist som våger å slippe seg løs. Dette gjør det til et album av kvalitet! Rekkefølgen på det tretten-spor lange albumet fungerer godt, og det er ingen tvil om at det er dyktige samarbeidspartnere artisten har på dette albumet. Live-kuttene tatt fra headliner-konserten på Parkteateret gir albumet særpreg, og lar tilstedeværelsen Pasha holder på konserter strømme igjennom. Et godt album av en original artist.