Foto: Jonathan Vivaas Kise


Snakk om eventyrlig suksess: Sondre Justad inviterer til nok en ekstrakonsert og skal fylle Sentrum Scene - for fjerde gang i år!

- Det er virkelig helt absurd, men vilt stas! Hvis noen hadde sagt det til meg da vi satte opp releaseturnéen tidligere i år, hadde jeg ikke trodd på det, sier Sondre til Musikknyheter.no

Sondre Justad solgte ut to ganger Sentrum Scene i april.

- Låtene og showet sitter nok enda bedre siden vi har gjort rundt 40 konserter siden de to første. Vi liker å ha som mål at hver nye gig skal være den beste, så forhåpentlig har vi strukket oss litt siden da. I tillegg må det vel komme en overraskelse eller to, lover han.

Med sitt oppfølgeralbum «Ingenting i paradis» utvidet Sondre Justad grensene i det gjenkjennelige musikalske landskapet som har gjort ham til en av Norges mest spilte artister - og en livefavoritt på scener og festivaler landet over. Justad gir mer denne gangen, og i spennet mellom nære, ærlige ballader og energiske, umiddelbare hits har han tatt modigere valg. Også tekstlig utfordrer han egne rammer og tør mer.I vår gjennomførte han en fullstendig utsolgt turné, som slo alle salgsrekorder og trakk totalt nesten 14.000 publikummere i seks byer. Stemningen på konsertene var elektrisk, og konsertene har blitt anmeldt til utelukkende seksere og femmere. I sommer har han også toppet flere norske festivalplakater.

- Sommeren har vært en skikkelig opptur! Har kjent på et større ansvar siden vi avsluttet flere festivaler og det ble mer jobb i forkant av hver enkelt, men også mange store øyeblikk for oss.

I tillegg til to konserter på Sentrum Scene skal Justad og bandet ut på en lengre høstturnè.

- Vi skal innom rundt 30 steder fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Blir veldig godt å spille innendørs igjen, føle at publikum er mer samlet og at lysshowet til Håvard får større effekt siden det er helt mørkt, sier Sondre Justad til Musikknyheter.no

Den fjerde Sentrum Scene er lørdag 1. desember. Billetter i salg nå.

Du kan vinne to billetter til konserten 1. desember om du vet svaret på følgende spørsmål:

Hva heter debutsinglen til Sondre Justad?