Under søndagens Grammy-pris i Los Angeles var det det 21 år gamle stjerneskuddet H.E.R som stakk av med prisene for årets beste R&B-album og for beste R&B-fremførelse med låten «Best Part» (feat. Daniel Caesar). I dag ble det klart at H.E.R kommer til strandfestivalen Kadetten i Sandvika. Festen går av stabelen 2. - 3. juli, 2019.

– Klart vi krysset fingrene litt ekstra under Grammy-utdelingen. Det er i hvert fall et lykkeskudd å ha H.E.R på plass på Kaetten. Hennes dype og sjelfulle R&B er i en egen klasse om dagen, sier festivalens booking-ansvarlig, Toffen Gunnufsen.

Navnet H.E.R står for Having Everything Revealed, og den unge artisten hadde lenge en anonym tilstedeværelse etter å ha kommet på banen i 2016. Gabriella «Gabi» Wilson hadde riktignok en karriere bak seg som deltager på Radio Disney’s Next Big Thing i 2009 og som soloartist under eget navn i 2014, men det var som H.E.R at alle brikken falt på plass.

Gjennombruddet kom for fullt med låtene «Best Part» (feat. Daniel Caesar) og «Focus», og hun har dessuten turnert med Bryson Tiller, som H.E.R også samarbeidet med om låten «Could've Been». Debutalbumet H.E.R består av en blanding låter fra tidligere EP-er og nyskrevet materiale, og har blitt rost opp i skyene for sin modne og sofistikerte låtskriving og produksjon. H.E.R var nominert til hele fem Grammy-priser, blant annet som årets album.

Kadetten 2019 har datoene 2. og 3. juli, og har allerede sluppet Cardi B (US), Chance the Rapper (US), Rae Sremmurd (US), Brockhampton (US), Trippie Red (US), Lil Baby (US) og Sushi x Kobe (NO) til strandfesten i Sandvika. Flere artister er ventet snart.