Det er bare å holde av dagen med en gang – i november neste år kommer americanayndling Jason Isbell tilbake til Norge. Årets konsert i Oslo Spektrum er avlyst.

Jason Isbell og hans fantastiske band har blitt store publikumsfavoritter her hjemme, og det er på høy tid med et nytt gjensyn etter at han solgte ut to ganger Sentrum Scene på tampen av 2017. Det er lett å signere på iTromsøs utsagn om at Isbell er en av sin generasjons aller fremste låtskrivere: «Helt uavhengig av sjanger, er Isbell en av nåtidens store formidlere av musikk. Mannen er en historieforteller av ypperste klasse».

Med røtter i sørstatsrocken og med et hjerte for country og americana, er resultatet en mesterlig musikalsk kombinasjon. Hans Grammy-vinnende album «The Nashville Sound» fra 2017 siktet midt mellom ørene på lytterne som foretrekker å holde seg våkne. Albumet roper høyt på dem som ikke krøkes av tilværelsens uberegnelige vendinger; som ikke viker fra speilet og trekker ned persiennen. Bruce Springsteen laget slik musikk. Neil Young laget slik musikk. Jason Isbell lager slik musikk.

Isbell og bandet slapp i fjor albumet «Reunions», som etter eget utsagn er «the best one yet». Kritikerne ser ut til å være enige, og albumet ble beskrevet som «et steg opp i en ny liga». Les vår anmeldelse her. Det bare å se frem til et møte med en av den moderne americanaens mestere.

Sentrum Scene | Mandag 7. november 2022. Billetter i salg fredag 30. april kl. 11.00.Melding fra arrangør:

Konserten i Oslo Spektrum 5. november 2021 er dessverre avlyst. Alle billetter vil bli automatisk refundert

Det settes opp NY KONSERT på Sentrum Scene mandag 7. november 2022. Billettsalget til denne konserter starter på fredag kl. 11.00. Dere som hadde billett til den opprinnelige konserten får mulighet til å sikre dere billett før det ordinære salget starter, via et eget forsalg. Linken til forsalget får dere tilsendt på mail av Oslo Spektrum.

- Det er veldig synd å måtte avlyse konserten i Oslo Spektrum, men grunnet logistiske utfordringer rundt datoer og resten av turneen, ble dette den beste løsningen for å kunne få gjennomført en konsert i det hele tatt.