Foto: Alysse Gafkjen

I dag kunne Spotify avsløre at de fremover vil arrangere fem virtuelle konserter. Fem artister allerede er klare for sine virtuelle opptredener og blant dem finner vi norske girl in red, på en stjernespekket liste!

Den virtuelle konsertopplevelsen til Spotify bygger videre på deres engasjement for å knytte fans til sine favorittartister, og vice versa – enten det er gjennom spillelister, deres nyeste låter, på sosiale medier eller nå også gjennom virtuelle konsertopplevelser. Det siste året har det vært viktigere enn noensinne å realisere dette, og vi vet at fansen har et dypt ønske om å støtte sine favorittartister gjennom konserter.

Til tross for at flere og flere land begynner å åpne opp, kan det likevel virke som en evighet til vi får stå tett i tett med våre venner og danse til våre favorittartister på scenen. De virtuelle konsertene er forhåpentligvis et plaster på såret.

Den neste måneden vil Spotify gi fans over hele verden billetter til virtuelle intimkonserter i samarbeid med produksjonsselskapet Drift. Det eneste man trenger å gjøre er å logge seg på til riktig tid, og du får oppleve en konsert i din egen stue.

De fem første forhåndsinnspilte konsertene kan veldig snart nytes:

27. mai: The Black Keys vil holde deres virtuelle konsert fra en av deres favoritt «juke joints»: Blue Front Cafe i Mississippi.

3. juni Rag'n'Bone Man vil spille fra en scene han virkelig elsker, Roundhouse i London. Fans kan få gleden av en intim opptreden.

10. juni: Bleachers’ Jack Antonoff vil ta med fansen på en reise fra Brooklyn u New Yoirk til Asbury Park I New Jersey – fra en city buss.

17. juni: Leon Bridges fans vil å innsikt i et meningsfylt rom på Gold-Diggers hotel, hvor Leon har brukt tid på å skrive, spille inn og bli inspirert til han nye alnum som kommer i Juli: Gold-Diggers Sound.

24. juni: girl in red’s opptreden er spilt inn i Oslo, og vil bringe fans fra hele verden inn i hennes egne verden – og rockeverden, men unike lys og videofiltre.

Konsertene vil vare i 40-75 minutter. Billetter kan kjøpes for $15 pluss MVA på spotify.live

De som ikke har en Spotify-konto kan registrere seg med en gratis-bruker og nyte konsertopplevelsen.