Den norske superstjernen Girl in Red slipper sitt etterlengtede andre album "I'M DOING IT AGAIN BABY" den 12. april. I oktober kommer hun endelig tilbake til Norge for å spille sin første konsert i Oslo Spektrum.

Det er hele fem år siden Girl in Red sist spilte en klubbkonsert i Norge. Siden den gang har hun etablert seg som en av de mest spennende artistene i verden, med utsolgte konserter over hele kloden, turnéer med Billie Eilish og Conan Gray, og prestisjetunge priser som Spellemannprisen og Telenor Culture Prize.

Ulvens nyeste album tar lytterne med på en reise gjennom de siste to og et halvt årene av hennes liv. Med ærlige tekster, humor og "tøffe greier" feirer albumet livet, kjærligheten og den kreative impulsen.

"De siste fem årene har vært så ville, og at jeg har fått denne muligheten er vilt. Men det som virkelig treffer meg nå er at jeg må forfølge musikk fullt ut, og det er noe jeg vil gjøre med dette albumet. Jeg vil bare gå all in på Girl in Red i 2024. Jeg er på et punkt der jeg er villig til å fly," sier Ulven til VG.

Promoter Peer Osmundsvaag i All Things Live er sikker på at konserten i Oslo Spektrum blir en uforglemmelig opplevelse: "Dette er virkelig på tide! Vi har ventet lenge på å få Girl in Red til å spille i selveste Oslo Spektrum, og endelig skjer det. Jeg vet at dette blir en episk og uforglemmelig konsert. Ses i oktober!"

Billetter til konserten legges ut for salg via Ticketmaster torsdag 22. februar kl. 10:00.