Foto: Terje Dokken

Legendariske The Cure, med Robert Smith i spissen, kommer tilbake til Norge i 2022! Denne gangen er det Oslo Spektrum som står for tur 12. oktober. Forrige gang bandet spilte i Norge var på Øya i 2019, og det var Mørkt, lekent og aldeles vidunderlig!

The Cure ble startet i Crawley (Sussex, England), og spilte sitt første show i 1978. De begynte under navnet Easy Cure, som senere ble forkortet og de debuterte med albumet «Three Imaginary Boys». Til dags dato har bandet spilt rundt 1500 konsrter, og flere skal det bli.

The Cure har sluppet 13 studioalbum, en rekke konsertfilmer, noen livealbum, mer enn 40 singler, hitsamlinger, bøker og prydet forsider, for å nevne noe. Alt dette har ført til velfortjent legendestatus for Smith og The Cure.

Musikken deres har variert mellom melankolsk post-punk, synthpop, drømmepreget psykedelia og sløy gitarpop. Bandet står bak velkjente låter som «Boys Don’t Cry», «A Forest», «The Walk», «Love Cats», «Just Like Heaven», «Lullaby», «Friday I’m In Love», «Close To Me» og mange flere.The Cure har spilt for utsolgte arenaer og på noen av de største festivalene verden over, og i 2019 ble de innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame.

Support: The Twilight Sad

Billetter i salg torsdag 9. desember kl. 10.00.