Med SAS SPEKTRUM x 10 samler Karpe over 100 000 mennesker fra hele landet til ti konserter i Oslo Spektrum i august 2022. Nå bekrefter duoen også to norske festivaler.

KARPE, Stig Brenner, Arif, Kamelen og flere artister er bekreftet når Neon nå annonserer en ny festival dag i Trondheim!

Creme De La Creme av landets artister inntar E.C. Dahls Arena 10. & 11. juni der de skal skape to dager musikkhistorie i Trondheim med en helnorsk line-up!

Karpe har siden de debuterte med EP-en Glasskår i 2004 vært et av de største navnene på den norske musikkscenen. De har høstet en lang rekke priser og de har utfordret bransjestandarder. Etter en altfor lang pause er de endelig tilbake og NEON er en av noen få utvalgte festivaler som får besøk av legendene til sommeren!

«Dette er en boosterdose av et artistslipp - med begeistring som bivirkning - i en tid der det er ekstra godt å ha noe å glede seg til!» Sier Martin Nielsen i Live Nation.

Karpe kommer også til Slottsfjell og Bergenfest i 2022.

– Karpe gjorde en legendarisk konsert på Slottsfjell i 2016. De er soleklart det bandet vårt publikum har ønsket seg mest for festivalen i 2022, sier booking-sjef Toffen Gunnufsen godt fornøyd.

Med utsolgte klubbturnéer, triumfer på kinolerretet og storslåtte produksjoner har Karpe markert seg som et band med en enestående appell. Etter en altfor lang pause er det igjen klart for konsert-magi med Magdi og Chirac. I sommer skal Karpe gjøre noen få og nøye utvalgte sommerfestivaler – der Slottsfjell 2022 er valgt som eneste på Østlandet.

Med Karpe er nok et sterkt navn på plass for Slottsfjell 2022, sammen med allerede annonserte artister som Måneskin, Lewis Capaldi og Sigrid. Også det unike klubb-konseptet Natten begynner å ta av, med artister som topper strømmetjenester og festival-plakater verden over.

Natten foregår inne på en 10.000m2 nattklubb på festivalområdet, med svimlende 28 meters takhøyde og effekter som skal sende gjestene rett tilbake til 1920-tallets elleville Berlin.

– På scenen skal vi presentere internasjonalt kjente DJ-er og artister, men også band innen sjangere som urban og hip hop, forteller Toffen. – Det kommer til å ta av noe helt vilt i sommernatten.