Foto: Glenn MelingI mai i fjor slapp Minor Majority sitt åttende studioalbum, The Universe Would Have To Adjust. I et intervju med Musikknyheter fortalte vokalist Pål Angelskår den gang at bandet satt på enda flere låter som skulle samles på en ny plate tidlig i år.

11. mars kommer deres niende album, og i dag slippes tittelsporet og første singel ut, Kiss Off.

- Det er som regel en eller to tydelige låter som sparker i gang den prosessen det er å lage et nytt album, som gir deg lyst til å lage en ny låtsamling, som setter grunnstemningen. På dette albumet var Kiss Off den sangen som ledet an og satte visse føringer for resten av plata, forklarer Pål Angelskår.Musikken til Kiss Off er skrevet av Roar Nilsen, teksten av Pål Angelskår. Stryk og blåsearrangement er skrevet av Roar Nilsen. Med på vokal er Christel Alsos.

Minor Majority debuterte i 2001 med albumet Walking Home From Nicole’s og har gitt ut åtte kritikerroste album. De har vært nominert til Spellemannprisen to ganger og i 2006 vant de Spellemann i klassen «beste popgruppe» for plata Reasons to Hang Around. Bandet har spilt mer enn 700 konserter og har et stort publikum i Norge, Frankrike og Tyskland.