Foto: AdamDeGross

Post Malone utvider sin suksessfulle «Twelve Carat Tour», og inntar Telenor Arena allerede lørdag 22. april!

Den Grammy-vinnende stjernen legger til flere datoer i Europa på sin «Twelve Carat Tour». Denne delen av turneen, som er produsert av Live Nation, starter i Oslo og går videre til byer som Stockholm, København, Antwerpen, Zürich, Köln, London, Dublin, Glasgow, Birmingham og Manchester før den avsluttes i Amsterdam i mai. Post tar med seg et imponerende show, med utrolige lyseffekter, pyro og flere scener.

I 2022 la Post Malone ut på en omfattende turné i USA og Canada, som skulle være en feiring av hans kritikerroste fjerde album, «Twelve Carat Toothache». Med gjester som Roddy Ricch på utvalgte datoer, var hver konsert fullpakket med hits som «Reputation», «I Like You (A Happier Song)» og «Cooped Up» fra det nyeste albumet, samt fan-favoritter som «Rockstar», «Congratulations» og «Better Now».

Post Malone har spilt i Norge flere ganger tidligere, og gått veien fra intime Blå, innom klubbscener og festivaler, og spilte i fjor for 23.000 fans på Koengen i Bergen. Denne gangen står han på scenen i Telenor Arena!

Billetter i salg fredag 3. mars kl. 12:00.