En av verdens heteste artister for øyeblikket, Post Malone, er klar for Stavernfestivalen!

- Vi er utrolig stolte over å kunne presentere en helt sinnsykt fet fyr! Med sine helt særegne ferdigheter mikser han forskjellige sjangere til et helt spesielt sound og suger publikum inn. De fleste har nok hørt hans nyeste låt, ‹‹Rockstar››. Den fantastiske låten har rukket å nå toppen på Billboard Top 100, og blitt nummer én i flere land, skriver festivalen.

Austin Post, bedre kjent som Post Malone, debuterte med singelen White Iverson som preget hitlistene lenge. Før gjennombruddet i fjor lærte Post å spille gitar på grunn av Guitar Hero og youtube-klipp. På videregående var han med i et hardcore-band og innspilte mixtapes på Audacity. Senere lærte han å produsere musikk med FL Studio hvor han eksperimenterte med techno. Etter dette har veien til toppen vært kort for Post.

I Norge har sangen allerede nådd 3x platinum etter å ha ligget ute bare i noen måneder! Han har også rukket å få masse skryt av andre kjente navn og har blant annet samarbeidet med Justin Bieber på låta ‹‹Deja Vu››. Det er få andre artister forunt å få milliarder av streams på debutalbumet sitt i løpet av noen få måneder. Med hits som ‹‹Rockstar››, ‹‹Congratulations›› og ‹‹I fall apart››, ser veien videre mer enn lys ut for 22-åringen

Debutalbumet Stoney er det tredje mest spilte albumet i Norge på Spotify i 2017, kun slått av The Weeknd og Ed Sheeran.

I tillegg til Post Malone er David Guetta, Wiz Khalifa, Astrid S, Aurora, Lars Vaular og Sigrid også klare for Stavern i juni.