Post Malone er årets headliner på Oslo Sommertid! Den 24. juni 2022 braker det løs på Voldsløkka i Oslo med et sceneshow uten sidestykke og en settliste stappfull av megahits.

Den sjarmerende verdensstjernen fra Texas knuser strømmerekorder gang på gang, pusher sjangergrenser i det meste han gjør og har hentet hjem flerfoldige Grammys i sin relativt korte karriere.

- Post Malone er en av de mest populære artistene i verden. I tillegg er live-showene hans spektakulære og stappfulle med hits. Dette vil være Norges største konsert i sommer, og vi gleder oss enormt til å se både Post Malone og resten av en fantastisk line-up som blir annonsert snart, på Oslo Sommertid i juni! Sier Mark Vaughan, ansvarlig arrangør All Things Live

Låter som gjennombruddslåten «White Iverson», «rockstar», «Sunflower», «Congratulations», «Psycho» og artistens nyeste låt «Motley Crew» med mer, har gitt Posty mer enn 430 millioner avspillinger kun i Norge og mangfoldige milliarder strømminger på verdensbasis.Han har en eksepsjonelt særegen sound, som ble til etter at han laget beats med kompiser hjemme i stua, og er ikke redd for å bryte med musikknormer. En generasjon av artister og lyttere er under hans påvirkning og hans tre album vil stå støtt i musikkhistorien.

«Karrieregjennombruddet «White Iverson» (2015), viste at Post Malone ikke ville bli noen ny klone. Like lite en rapper som dagens gjennomsnittlige R&B-sanger er låten et psykedelisk og drømmende spor som skulle være med å skape en helt ny sjanger.» - Dagbladet

Oslo Sommertid byr på storfest i sommersolen på Voldsløkka i Oslo. Vi starter sommerferien med et heidundrende kalas og gleder oss til å presentere noen av verdens og Norges beste artister akkurat nå. Vi bygger dagen rundt én headliner, men har flere magiske artister og aktiviteter på agendaen som blir annonsert fortløpende.

Den 24. juni blir en kveld full av lidenskap, energi og talent da Post Malone er kjent for å få publikum i sin hule hånd med sin litt nerdete og sjarmerende fremtoning. Oslo Sommertid blir med andre ord en feiring av de sjeldne. Start sommerferien med årets heteste happening!

Billettsalget starter via Ticketmaster 10. februar klokken 10:00