Spurv - Mellom broen og elven from Spurv on Vimeo.Det norske postrock-bandet Spurv kommer endelig med en video til førstesingelen «Mellom Broen Og Elven» fra albumet «Skarntyde som ble sluppet på NO FOREVERS 11.mai i år.

Videoen er regissert av Erika Hebbert & Magnus Owe og de har dette å si om prosessen:

- Vi ville lage fine bilder. Vi ville pushe noen grenser, hos oss og hos seeren, og vi ville lage en video som kunne brukes både som konsertvideo og som tradisjonell musikkvideo på nesten åtte minutter. Bandet gav oss et par ord til egen tolkning, tittelen på låta til en annen. Stemningen som bandet viste oss under releasekonserten, vi måtte videreformidle dette på en måte, på vår måte. Vi ville bruke dansere, ikke fordi vi ville vise en koreografi, men fordi vi ønsket et bestemt uttrykk og et kroppsspråk som kunne å snakke til seeren gjennom slow motion og dobbelteksponeringer. Vi ville hentyde til en handling, uten at den nødvendigvis skulle tolkes bokstavelig. Det skulle være en start, midt og en slutt, men det behøvde ikke bety at budskapet hadde en bestemt mening annet enn en drøm seeren opplevde mens han/hun så videoen og som forhåpentligvis gjorde noen visuelle inntrykk i ettertid.

Etter at «Skarntyde» ble sluppet så har de fått gode ord nærmest kastet etter seg. Musikknyheter.no mente blant annet at «dette er post-rock som holder høyt internasjonalt nivå», de leverte en gåsehudfremkallende studiokonsert hos P3 Ruben og slippfesten holdt de i på et utsolgt Internasjonalen i Oslo, og nå står enkelte andre heldige byer i Norge for tur.

Så om du er i nærheten av Kristansand, Bergen, Oslo og Trondheim rundt disse datoene, så gjør du lurt i å stikke innom.

25. September, VIVID, Kristiansand
1. Oktober, Hulen, Bergen
2. Oktober, Verkstedet, Oslo
9. Oktober, Brukbar/Blæst, Trondheim