Christel Alsos - State of Mind from Sony Music Norway on Vimeo.Christel Alsos har vært aktuell med musikk og deltakelse i «Hver Gang Vi Møtes». I mars slapp hun «Make Me Happy», en låt rett fra hjertet som måtte til etter tung kjærlighetssorg. Det neste naturlige steget var «Turn The Music Loud», som var en kjærlighetserklæring og en låt om å tørre å ha det bra. Nå slippes den siste singelen før den kommende EP-en senere i høst, og med «State Of Mind» tar Christel nok et modig skritt i riktig retning:

- «State of Mind» handler om følelsen av å miste kontrollen over seg selv og sine egne følelser. Om frykten for å slippe taket, la sløret falle og åpne opp det mest sårbare rommet i seg selv for noen andre. Og den handler om å stole på seg selv og sine egne valg. Kanskje du har rett, forteller Christel Alsos.

Christel er også høyaktuell med en langstrakt norgesturné denne høsten, med over 25 datoer bekreftet.

Christel Alsos (33) er kjent som den store stemmen fra nord. Hun har vokst opp på Fauske i Nordland og debuterte som artist i 2006 med singelen «Come On». Alsos slapp sitt debutalbumet «Closing the Distance» i 2007.

Forsidefoto: AGNETE BRUN
Regissør og produsent: Finn-Erik Rognan

Christel Alsos på Facebook