Etter slippet av hitlåten «Out of Yourself» i 2013 var Truls et av de største navnene på den norske pophimmelen. Etter en pause fra musikkscenen er han nå tilbake for fullt og i dag slipper han låta «Amazing». Dette er det første vi hører fra Truls på fire år. «Amazing» er produsert av Mats Lie Skåre og Tord Øverland Knudsen og slippes på Taiga Music fredag 25. oktober.

I 2015 var Truls i ferd med å få et godt fotfeste i USA da hans manager og venn plutselig døde. Truls dro hjem fra sessions i USA med store verdenskjente produsenter for å være hjemme i forbindelse med managerens død. Det ble en lang prosess for å komme seg tilbake til musikkscenen. Han har bodd i skogen, på Nesodden, midt i Oslo sentrum og en stund på Svalbard. Hele tiden skrev han musikk. Nå er han klar for å komme tilbake, med ny manager, ny musikk og nytt liv.

«Tenk deg selv, å lade batteriene i fire år. Lage musikk, oppleve naturen og så gå i studio med veldig flinke folk. Det har kommet ganske kule ting ut av det. Jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til noe før, som å gi ut første singel fra mitt nye prosjekt», forteller Truls.

I tillegg til «Amazing» vil det i tiden fremover komme flere nye låter fra Truls.