Av en eller annen grunn er det ikke overraskende at Kong Falsetto aka Truls anbefaler denne slicke, smoothe, men akk så behagelige og vakre musikken.

Truls har jo selv ihugga gått inn for å utvide sitt reportoir ved å ikke lenger definere seg som den gode gamle indierockeren. Hans nye obsession på artisten "Ty Dolla" må være det endelige beviset på at indien har tapt Truls til mer soulfyllte og kommersielle krefter for lengst.

Hvilket band eller artist er din nye obsession og hvordan oppdaget du de?
- Ty Dolla Sign, fant han på en blogg et eller annet sted på nettet.

Hva er det med dette bandet/artisten som fanget din oppmerksomhet og hvorfor fortjener de din høyt verdsatte anbefalning?
- Ty Dolla er en sanger,rapper og produsent fra L.A. Han lager fantastiske melodier som er veldig uvanlig i hans sjanger. Tekstene hans er fryktelig «harry» og ordentlig sexorientert. Det er dette som er så pirrende, at han lager så sjelfylte melodier som er backet av slibrige tekster.

Kan du beskrive musikken og plassere hva slags humør og stemning den setter deg i?
-Musikken er en eller annen form for moderne R`nB(livredd for å bruke de ordene) og Rap. Veldig atmosfærisk til tider, men en del partylåter også med Trap-elementer. Han ble for noen måneder siden innlemmet i Wiz Khalifa sitt Taylor Gang-label/crew/livsstil, som er et klart kvalitetstegn i min bok. Jeg blir fylt av velvære og selvtillit av denne musikken.

"Sjekk ut beachhouse 1 og 2, som er de to mixtapene han er ute med."


Til slutt: Hvilken artist er du mest stolt av at har anbefalt DIN musikk?
- Har fått mye kjærlighet av artister opp igjennom årene, men må si at det var veldig deilig når indiebandet "Wild Beasts" tvittra gode ord under en konsert i London tidligere i år!

Sjekk ut Ty Dolla her: