Siden ryktene begynte å gå for omtrent et år siden om Truls Heggeros sjangerflørt og soloprosjekt, har mye hendt. Allerede før jul i fjor ble han booket til Øyafestivalen og by:Larm, og i forbindelse med sistnevnte slapp han førstesingelen "Out Of Yourself" i februar. Et nytt sound som plasseres i krysningspunktet mellom indierock og urban, med Truls' karakteristiske falsett som rød tråd. Det er ikke reinspikka R&B som først forventet, det har hint av urban popmusikk med elektroniske elementer og holder samtidig fast i det organiske universet vi først ble kjent med Truls i. Skogen og havet møter trommemaskinen, skriver Parlophone i pressemeldigen.

Uansett merkelapp - det er ingen tvil om at Truls' nye toner tas godt i mot. "Out Of Yourself" etablerte seg som en hit gjennom våren, og har vakt oppsikt langt utenfor våre landegrenser. De siste månedene har Truls jobbet på spreng med Mats Lie Skåre og Thomas Eriksen i studio, for å ferdigstille hans soloalbum. "Out Of Yourself" og andresingel "The Next" har publikum blitt godt kjent med gjennom radio og den omfattende festivalsommeren - og nå er tiden snart inne for å introdusere lytterne til resten av Truls' og produsentenes musikalske verden.

Tittelen på albumet - TRVLS - uttales travels, og står for reisen Truls er på - både musikalsk og personlig. Albumcoveret er et maleri av kunstneren Christer Karlstad, artwork er gjort av Magnus Voll Mathiassen.Her kan du se Truls live i høst:
NB! Flere datoer vil bli lagt til.

17.august - Ålesund, Jugendfest
24.august - Haugesund, Byscenen
25.august - Stavanger, Viking Stadion (Support for Robbie Williams)
30.august - Mo i Rana, Verketfestivalen
04.september - Berlin, First We Take Berlin
13.september - Førde, SuperVeka
21.oktober – Trondheim, TBA
23.oktober - Bergen, Hulen
24.oktober - Stavanger, Folken
25.oktober - Oslo, Rockefeller (Billettsalg starter lørdag 17.august kl.10.00)
21 november - Horten, Glassmagasinet
22 november - Tønsberg, Total