Hvis du har vært på festivaler i England eller Skottland de siste årene er det godt mulig du har snappet opp navnet Gerry Cinnamon enten på plakaten eller diskutert av ivrige forbipasserende.

Fra sin start som soloartist på open mic-nights på lokale puber i hjembyen Glasgow, opplever den joviale 35-årigen med lua, sveisen og tidenes tykkeste Glasgow-aksent nå en voldsom popularitet. I løpet av de siste par årene har han spilt for stadig flere mennesker på stadig større festivaler og scener, og i høst solgte han ut to konserter på ikoniske O2 Academy Brixton i London. I tillegg har nå også blant annet Australia, Tyskland, Nederland og Spania på konsert-CVen.

Ikke verst for en artist med kun ett album (Erratic Cinematic, 2017) under beltet; som står alene på scenen med gitaren sin; og som nærmest utelukkende har blitt kjent via 'word of mouth'! Men med en ekstrem publikumsteft, enkle - men vanvittig fengende - viser, og en sjarm uten like, pisker Gerry opp publikum til allsangen runger, og fansen reiser land og strand rundt for å få med seg opplevelsen bare én gang til!

Selv Dropkick Murphys er fans, og i disse dager slipper de en cover av låta The Bonny, tatt fra Cinnamons kommende andre-album med samme navn, som slippes for salg i April. Det ville ikke være overraskende om han dukker opp på en Skandinavisk festival- eller klubb-scene i løpet av året. He is, after all, a belter.Finn Gerry Cinnamon på Facebook
Gerry Cinnamon på web
på instagram