Foto: Maria PasenauKristoffer Cezinando Karlsen slapp nylig sitt fjerde album, og er nå i gang med sin store høstturné. Midt mellom konserter har han tatt seg tid til å la oss bli litt bedre kjent med han.

1. Hva er din favorittlåt blant egne låter, og hvorfor?

- Akkurat nå er det Heia meg fra Noen ganger og andre. Jeg pleier egentlig ikke å høre på egne låter etter de har kommet ut, men nå er jeg på turné og hører en del på dem i forbindelse med øving.2. Hva er din favorittlåt blant andres låter, og hvorfor?

- Vet ikke.


3. Hvilken musikk hører du helst på selv?

- Hører ikke så mye på musikk.


4. Fortell om din beste konsertopplevelse, som artist?

-Det begynner å bli vanskelig å velge, men Stavern i år, foran rundt 10 000 mennesker, var jo helt surrealistisk. Findings var også sykt. Jeg føler at hver konsertopplevelse jeg får er veldig verdifull, egentlig.


5. Fortell om din beste konsertopplevelse, som publikum?

- Stevie Wonder på Roskilde. Jeg var med alle vennene mine og vi sang, drakk, røyka, klemte, lo og gråt i to timer. Det var helt magisk.6. Hva er det beste med å drive med musikk?

- Å styre sin egen tid og å få uttrykke seg gjennom nettopp musikk.


7. Hvis du kunne hatt kun tre ting på raideren, hva ville det vært?

- Vann, håndklær og hundevalper.


8. Hva er den beste musikkvideoen du har sett, og hva gjør den så bra?

- Kanskje M.I.A sin video til Born Free. Den er fantastisk laget og har en lang og viktig bakhistorie.9. Hva var det første albumet du kjøpte selv?

- Get rich or die tryin'.


10. Hva ville du bli når du ble stor, da du var liten?

- Dyretemmer i dyrehage.


11. Hvor er det ultimate drømmestedet å ha spillejobb, og hvorfor?

- Hjemme hos Ari Behn ute i Lommedalen.


12. Hva er ditt favorittsted i Oslo, og hvorfor?

- Hjemme :-)


13. Hvor er det beste stedet å ta seg en matbit i Oslo, og hva bør man bestille fra menyen?

- For det jég ville definert som en "matbit", Punjab på Grønland. Mix vegetar er sykt nice. Bestill stor porsjon hvis du er veldig sulten. Naan-brød får du på kjøpet <3


Avslutningsvis: Den observante leser vil legge merke til at det er kun 13 spørsmål her, til tross for at tittelen er "15 kjappe med...". Årsaken til det er rett og slett at Cezinando har valgt å hoppe over to av spørsmålene han ble stilt. Så kan vi bare undres på hvilke hemmeligheter han har...