Foto: Mats BakkenAdam Ezzari er for mange kjent fra fjerde sesong av TV-serien SKAM, men han har mer å by på. Han gav for kort tiden siden ut singelen Dør for deg, og er en fyr vi garantert kommer til å høre mer fra framover.

1. Hva er din favorittlåt blant egne låter, og hvorfor?

- Engler, fordi det er den jeg har brukt mest tid på å skrive, og jeg får ut følelsene mine på en måte jeg ikke har klart å gjøre i andre sanger.2. Hva er din favorittlåt blant andres låter, og hvorfor?

- Det bytter hele tiden da, men alt i alt tror jeg det må være Identitet som dreper, av Karpe Diem. Det føles ut som Magdi rapper om akkurat meg, så den traff.3. Hvilken musikk hører du helst på selv?

- Det er veldig mye forskjellig, men det går jo for det meste i rap, og alle sjangrene rundt rap. For tiden hører jeg veldig mye på fransk og dansk rap.


4. Fortell om din beste konsertopplevelse, som artist?

- Min beste konsertopplevelse som artist, var Granittrock i år. Det har aldri møtt opp så mange for å se meg før, og jeg ga alt, og det var bare god stemning as! I tillegg var alle vennene mine der, og faktisk mamma også.


5. Fortell om din beste konsertopplevelse, som publikum?

- Min beste konsertopplevelse som publikum var helt klart de to dagene jeg så Karpe Diem i Spektrum. Jeg hadde først ståplass, det var rått. Men dagen etter hadde jeg sitteplass, og det var da jeg virkelig fikk studert hvor sinnsykt bra show det var as, wow. Jeg må si det rant noen tårer.6. Hva er det beste med å drive med musikk?

- Det beste med å drive med musikk er gleden både jeg og lytterne får. Jeg koser meg med å lage musikk, men det toppes når jeg får den meldingen fra en liten jente som sier at min musikk har hjulpet henne i en vanskelig periode i livet. Det er akkurat det jeg ønsker.


7. Hvis du kunne hatt kun tre ting på raideren, hva ville det vært?

- Ingefær-te (jeg er alltid hes), høyttaler for god stemning, og vann. Enkelt og greit.


8. Hva er tidenes beste norske album, og hvorfor?

- Karpe Diem - Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden. Ikke mitt favorittalbum av Karpe, men det er det beste. Helst sykt faktisk. Trenger ikke forklare hvorfor, bare hør. Musikk rett fra hjertet…


9. Hva er den beste musikkvideoen du har sett, og hva gjør den så bra?

- Nines - Trapper of the year. Liker gatevideoer, og denne er bare en rå, next-level, gatevideo.10. Hva var det første albumet du kjøpte selv?

- Det først albumet jeg kjøpte selv var Rett fra hjertet av Karpe Diem, hehe. Husker godt at jeg tok toget inn til byen med søstra mi for å kjøpe det. Sjekka Spotify nå, 11 år siden? Wow.


11. Hva ville du blir når du ble stor, da du var liten?

- Fotballspiller as, jeg har alltid vært en fotballgutt. Jeg var helt bestemt.


12. Hvor er det ultimate drømmestedet å ha spillejobb, og hvorfor?

- Utsolgt Spektrum er nok drømmekonserten, men jeg vil ikke at det skal være målet, for man kan nå enda lenger. Oslo Spektrum, det er bare noe med den hallen. Det er så stort liksom, det er kjent for å være Norges største. Telenor Arena er jo en større arena, men det er bare noe ved Spektrum as, man vil spille en egen konsert der.


13. Hvem ville du sunget duett med, hvis du kunne valgt fritt, og hvorfor akkurat den personen?

- Igjen er svaret Karpe Diem as… Begge to da, for å være helt ærlig. De har vært mine favoritter så lenge jeg kan huske, så ja.


14. Hva er ditt favorittsted i Oslo, og hvorfor?

- Utsikten fra Ekebergkafeen, på natta.


15. Hvor er det beste stedet å ta seg en matbit i Oslo, og hva bør man bestille fra menyen?

- Istanbul på Grønland!!! Åååh!!! Iskender kebab eller Mix Grill!!! Wow!!!