Etter slippet av debutsingelen Forever i 2015, ble dePresno aka Bjarte De Presno Borthen fra Bergen raskt beskrevet som en av våre mest spennende nykommere. Låter som Hide And Seek, See You Soon og Breathing har gjort ham godt kjent og han ble håndplukket av a-ha da de trengte en oppvarmer til sin konsert på Koengen i Bergen - foran nesten 16 000 mennesker. Han har også spilt på by:Larm, Eurosonic i Nederland og The Great Escape i Storbritannia samt vært på Europaturné med Aurora.

Det siste året har det vært litt stille fra 22-åringen, men nå er han i full fart på vei tilbake. Bergenseren har brukt tiden til å samarbeide med flere spennende produsenter og låtskrivere både i inn- og utland. Debutalbumet er på vei, og for kort tid siden slapp han singelen Paper Thin - en låt som handler om behovet for å føle seg elsket.

Gratulerer med ny, fin låt! Kan du fortelle litt om hva Paper Thin handler om og hvem eller hva som har vært den største inspirasjonskilden til låten?

- Takk! Det begynte banalt nok med en cymbal som heter nettopp "Paper Thin" fra trommesettet i studioet i Bergen. Det utviklet seg derfra til å bli en låt som handler om behovet for å bli elsket. Altså, det er jo selvfølgelig varierende hvor mye folk føler på det, men jeg er definitivt en av de som trenger mye av det. Det har jo både "pros and cons" så derfor ble det til den låten det er i dag.

Paper Thin har han skrevet og produsert sammen med Philipp Leu og Pascal Reinhardt fra Tyskland, samt Askjell Solstrand, som også samarbeider med Sigrid og Aurora.Du har det siste året jobbet med debutalbumet ditt. Hva kan vi vente oss der?

- Det blir mye av diverse følelser jeg har følt på det siste året eller to. Alt fra kjærlighetssorg til tequila. Det blir kanskje et lite samarbeid også?

I fjor la du bak deg konserter i Tyskland, Belgia og Nederland - i tillegg til flere spillejobber her hjemme. Hva var høydepunktet der?

- Ay, godt spørsmål. Kanskje konserten vi spilte i Utrecht, Nederland? Anbefaler alle å besøke den byen. Beste fuckings byen i verden.

Hvordan er det å spille utenlands kontra i Norge?

- Tyskere er gjennomsnittlig et litt mer høflig og reservert publikum enn det vi er her på hjemmebane, men det å spille her for venner og bekjente er jo alltid noe spesielt!

En av hans største konsertopplevelser de siste årene utspilte seg nettopp i Tyskland - på en liten bar med allsang, dans og øl.

- En av mine beste opplevelser er å spille på en bitte liten bar i Hamburg bare med piano og gitar. Det var stappfullt, allsang, King Krule-cover, dansing på bordene og masse Radler. Bra kveld.

Hvor er det ultimate drømmestedet å ha konsert?

- I det nye svære huset til Kyrre!

Og til slutt: hva skjer fremover?

ALBUMALBUMølALBUMALBUMølALBUMALBUMTokyo?ALBUMALBUM