Foto: Francisco Munoz


Etter en sjelsettende opplevelse for et par år siden befant SALTI seg i studio og skrev. Uten en dedikert vokalist til stede tok han selv mikrofonen fatt og begynte å synge. Det markerte starten på den absolutte musikksatsingen og artistkarrieren til SALTI. Nå er han ute med sin andre låt, Fireflies, og vi har derfor tatt en prat med han.


Hva kan du fortelle om den nye låta di?

- Låten handler om en sterk connection mellom to personer og selv om følelser forsvinner, så føler man fortsatt trangen til å ville ta vare på den andre. Alle har en, eller flere personer som de har sterk historie med som gir de chills når de er til stede, og uansett hva som skjer så er det viktig å ta vare på den connection som er der. Var også en gøy prosess å lage låten, mtp at det er min første collab som artist, og at det var med en kompis av meg, Havsun.


Hva inspirerer deg når du lager musikk?

- Det kan være alt mulig egentlig. Som oftest kommer det fra ting som skjer i hverdagen min eller i livet mitt. Ofte fra kvinner.


Hvilke låter er topp 3 mest spilte låter hos deg i det siste?
- Masego - Tadow
Angel ft. French Montana & Davido - Blessings REMIX
Chris Brown ft. H.E.R - Come together

Hvilken musikkvideo er den beste du vet om, og hvorfor?

- Travis Scott - Sicko Mode. Jeg er en sucker for videoer med unike effekter, som er litt different, og jeg husker når jeg først så denne videoen så mistet jeg det helt. Vanskelig spørsmål tho... Listen er langHva er det du selv hører mest på for tida?

- Det er veldig varierende, kommer helt an på hvilken mood jeg er i, men går for det meste i hip hop & RnB. Nå i det siste har jeg hørt veldig mye på afrobeat, dance hall og skandinavisk musikk. Våre kjære naboer Sverige og Danmark har mye god musikk.


Hvis du kunne hatt tre ting på raideren, hvilke ting ville det vært?

- Honning, sitron/lime og te.


Hva savner du mest nå som koronaviruset setter sine begrensninger for oss?

- Ouff, den listen måtte jeg nesten skrevet ned, men det jeg savner mest er det å treffe kjente og kjære, spesielt mormoren min, mtp. risikogruppen. Også savner jeg å jobbe på kontoret med manageren min. Ikke helt det samme å diskutere planer og ideer over telefon alltid, spesielt når vi er vant med å treffes ofte.


Hva kan vi forvente av deg framover?

- Det dere kan forvente fra meg og teamet mitt er veldig mye musikk, spennende visual content, og masse love. Spre masse kjærlighet spesielt nå som ting er som de er. Bless.