For tredje år på rad vartet Magnus Grønneberg og resten av gutta i CC Cowboys opp til sommerfest i Tønsbergs mest alkoholiserte hage, Foynhagen. Med seg på laget hadde de Caravan Joe og The Pinkertons, to solide oppvarmingsband som fikk en god mottagelse, men publikum våknet ikke helt før Grønneberg og co kom på scenen.

På programmet var det en solid blanding av gamle slagere, glemte spor og helt nye låter. Som forventet var publikum mest begeistret for de gamle og kjente favorittene, som Vill, Vakker, og Våt, Tigergutt, Synder i Sommersol, og Dødmanns Blues.

I nesten to timer ledet bandet et publikum dominert av den eldre garde, men med et solid oppmøte fra de yngre generasjonene. Det syns godt at de har holdt på en stund, for de viste nøyaktig hva som skulle til for å overvinne selv den mest skeptiske konsertgjenger. Litt før slutten, tusla de av scenen et par minutter, før de kom på igjen for en magisk seiersrunde med Harry som et deilig punktum for en flott konsert.

Med god underholdning, godt vær, og masse godt å drikke er det synd å bemerke seg at lyden på Foynhagen var alt annet enn perfekt. Om feilen ligger i lydanlegget eller hos teknikeren selv er uklart, men gitaren var det instrumentet som tapte mest på lyden. Dette var nok derimot et problem som ble mest observert av de med et kritisk øye etter slikt, og satte neppe noen stor demper på opplevelsen til den gjennomsnittlige tilskuer.

Alt i alt viste CC Cowboys at det er en grunn til at de fortsatt regnes som et av Norges beste rocke band. Basert på innlevelsen til Grønneberg samt resten av bandet, virker det som at de skal leve godt på toppen i mange år framover.