Foto: Ole-Kristian SolbergThe Hives ser kanskje ut som verdens mest fasjonable bryllups band, men de vet hvordan de skal lage stemning. De entrer scenen med et manisk energi, hvor hvert medlem gir alt for å underholde de frammøte publikummerne.

Etter et par låter får vi høre fra frontman Pelle Almqvist at det ikke kommer nok lyd fra oss. Dette blir et vedvarende tema for resten av konserten, men der andre band kan høres kritiske eller nedlattende ut får svensken det til å bli en positiv ting. Han hypper opp publikum til bristepunktet, og innen de er klare for å gå av scenen etter den første encoren, så trygler publikum om en siste låt.

Setlista bød på mange klassikere, som Hate to Say I Told You So, Main Offender, Die Alright, og Tick, Tick, Boom. Sistnevnte ble et høydepunkt av to grunner. Først fordi halvveis gjennom sangen stanser bandet i en statisk posisjon, og står stille i godt over et minutt før trommisen sparker det igang på nytt. For det andre fordi Pelle får hele publikummet til å sette seg på huk, før han lar publikum eksplodere nok en gang.