Han er blitt referert til som ”rock’s boy genius”, han er hjernen og drivkraften bak Bright Eyes og et essensielt medlem av Monsters of Folk. Vi snakker om selveste Conor Oberst. En mann som har syslet med de fleste musikksjangre og en mann som har vært med på å definere indiefolk-scenen siden midten av 90-tallet.

Etter Bright Eyes ga ut velrenommerte ”Cassadaga” i 2007, trakk Oberst seg tilbake for å konsentrere seg om solokarrieren, og det er denne delen av karrieren han nå vender tilbake til Norge med. Hans foregående soloalbum – særlig den selvtitulerte ny-debuten som soloartist ”Conor Oberst” – fikk anmelderne til å krysse av høyt på karakterskalaen. Og Pitchfork fikk sagt det pent og pyntelig: ”Conor Oberst figures escapism as its own kind of religion, a workable belief system for kids that can't sit still.”

27. januar kommer Conor Oberst som seg selv til Oslo. En seanse som fort kan ende som den perfekte medisin mot neglebitt, strømpebukser, kalde tær og fordervende snøstorm i kalde januar.

Sentrum Scene 27. januar 2013

Billetter i salg via Billettservice 21. september
NB! Unummererte sitteplasser.