Vampire Weekend stakk av med mangfoldige topp-plasseringer når blader og magasiner skulle kåre 2013s beste plater, med sitt nyeste album Modern Vampires Of The City. Albumet, som endte opp på en tredjeplass her på Musikknyheters egen kåring, inneholdt låter som Diane Young, Step og ikoniske Ya Hey, og spikret Vampire Weekends plassering som et av verdens beste indieband.

Vampire Weekend skulle etter planen ha spilt en konsert i Oslo Spektrum i november, men bare dager i forveien ble den - sammen med konsertene i Sverige og Danmark - avlyst av uvisse årsaker.

En liten trøstegave til fansen kommer i form av en noe uventet coverlåt! Ezra Koenig & Co har nemlig spilt inn en cover av Andrea Bocelli og Sarah Brightmans klassisker Time To Say Goodbye (Con Te Partiro) for en Valentine's Day-samleplate i regi av kaffekjeden Starbucks! Der føyer de seg inn i rekken av bidragsytere sammen med artister som Fiona Apple, Beck, Jim James og Phosphorescent.

Plata vil kun være til salgs gjennom Starbucks, og om den vil være tilgjengelig i kjedens norske utsalgssteder er foreløpig ikke kjent. Men låta kan du høre nå, hos bladet Rolling Stone!