Vampire Weekend har slått anmeldere overende med sitt nye album Modern Vampires Of The City, blant annet Musikknyheter som ga dem 10/10 og mente at det var et "modent og særdeles overbevisende tredjealbum".

Nå kommer de fire guttene endelig tilbake til Norge og Oslo, og spiller i Oslo Spektrum fredag 8. november.

Live Nation skriver:

For snart ti år siden møtte Ezra Koenig, hvis etternavn kan oversettes til konge, tre medstudenter på Columbia University. Det ble starten på et band som raskt inntok tronen som verdens beste indieband, og siden har blitt der. Vi snakker selvsagt om Vampire Weekend. Og det skal ikke kimses av at bandets tredje album, årets Modern Vampires From The City, har scoret høyere på karakterskalaene enn noe de tidligere har utgitt.

Til ordene «After years of engaging with anything and everything in reach, Vampire Weekend are now a primary source in their own right», trillet det anerkjente indienettstedet Pitchfork 9,3 av potensielle 10.

Mye av bandets genialitet tilskrives produsent og mulitinstrumentalist Rostam Batmanglij, med hovedfag i musikk, og vokalist og frontmann, litteraturviteren Koenig. Sammen dannet de Vampire Weekend med Chris Tomson og Chris Baio i 2006. To år etter var det selvtitulerte debutalbumet klart, og siden har de landet alle album helt i toppen av alskens karakterskalaer, noe få tar dem etter. I sin spede start var det egentlig et rap-samarbeid mellom Koenig og Chris Tomson. Men med Batmanglij og Baio med på laget utviklet det seg raskt til et band, som med en helt egen og unik teft pakker inn ettertenksomme ytringer og geniale hooks i dansbare rytmer påvirket av alt fra afrikansk pop, ska og punkrock.

Nå har du mulighetene til å oppleve Vampire Weekend i en sjelden klubbkonsert midt i Oslo. Den 8. november inntar de Oslo Spektrum. Vi gleder oss helt ellevilt, og det bør du også gjøre!Billetter er i salg fra fredag 12 . juli, kl 09:00.