Den kritikerroste filmen "Her" har en imponerende liste bidragsytere på soundtracket, med navn som blant andre Arcade Fire! Karen O' har også hjulpet til med en låt, The Moon Song, som i filmen fremføres av Scarlett Johansson og Joaquin Phoenix. Låta har blitt nominert til en Oscar, og til bladet Rolling Stones forteller Karen O at: - Det er helt villt, fordi The Moon Song ble skrevet og spilt inn i de mest nøkterne omstendigheter; ved kjøkkenbordet mitt, et par skritt vekk fra sofaen hvor jeg leste manuskriptet for "Her" for første gang.

På selve soundtracket er den Oscarnominerte låta fremført av Karen O alene, men nå har den blitt spilt inn på nytt i duettform, sammen med ingen ringere enn Vampire Weekend-vokalist Ezra Koenig. - Jeg skrev sangen som en duett, forteller Karen O til Rolling Stone, - Jeg var spent på muligheten til å kunne spille den inn med en mannlig vokalist. Ezra var superkul og åpen, han gikk rett i karakter som en proff, og damn han kan levere varene!!"

Denne og to andre versjoner av låta slippes som en EP på iTunes denne uken, men allerede nå kan du høre versjonen med Karen O og Ezra Koenig via Rolling Stone!