20.FEB
THE ALEXANDRIA QUARTET
Eksistert siden høsten 2005 og spilte inn sin første EP som gikk rett inn på VG-lista. De har turnert Norge å kryss og tvers, spilte på årets by:larm og i løpet av våren slipper de sin etterlengtede fullengder. Med sin psykedeliske pop, lavmælte country og fengende indie-rock, har The Alexandria Quartet allerede vekket stor interesse, langt utenfor hjembyen Haugesunds grenser.


TREAT
Med deres nye sound klassifisert som en blanding av en rå, melodisk rockediggepop - som om Foo Fighters, Bloc Party og The Killers skulle møtt hverandre på rodeo og utvekslet nachspielminner - spiller kvartetten helt
blodfersk, nyrocka indie.
Disse unge guttene fra Nordfjordeid har bl.a spilt konsert med The School og Robert Post og er allerede klare for årets Malakoff Rockfestival.


27.FEB
X-QUEEN OF THE ASTRONAUTS
Brutal pop fra Notodden og planene om å spre musikken til massene er intense.
Kjetil Draugedalen (Jim Stärk, Vidar Vang, Johnny Hide etc.) har både produsert og mikset singelen "Dance-Dance" som har vært c-listet i flere uker på P3 og vært ”Ukas urørt” og bandet ble nr.2 i årets urørt finale.
De spilte by:larm i Trondheim og deres debutalbum er rett rundt hjørnet.


WHEN DOES THE MUSIC START?
Serverer "dundrende satellitt-pop". Orkestret lager sin musikk stort sett i ett diktatorisk demokrati og inspirasjonskildene er like ulike som medlemmende. Fra Captain Beefheart til Flaming Lips, fra film til litteratur, så preges komposisjonene av regntunge dager og solfylte hjerter


6.MARS
ALL THAT AND A BAG OF CHIPS
All That And A Bag Of Chips spiller kitchrock. De er pionerer innenfor sjangeren som er en fusjon mellom glam, punk, pop og noe du aldri har hørt noe som ligner på. De leverer forrykende liveshows og kan innimellom minne om artister som The Who, David Bowie og The Clash.
I begynnelsen av 2007 kommer gjengens første skive.


MONZANO
Mange har sammenlignet Monzano med amerikansk vestkystindie som Built to Spill og Death Cab for Cutie. Natt og Dag kalte Monzano “månedens høydepunkt innenfor morgendagens navn, med sin slentrende pop og underfundige gitarspill”.


13.MARS
DOG ALMIGHTY
Byr på et univers som er melodisk, brutalt, skjødesløst, aggressivt og til tider vakkert. Musikken henter inspirasjon fra både metal, punk og rock, men har alltid en edge som gjør den vanskelig å putte i noen bås. Selv kaller de det rock. Bandet har eksistert i et år og består av folk fra Span og Farout Fishing.
Deres debutalbum er påvei og ventes tidlig 2007.
Dette er bandet for deg som liker A perfect circle, Queens of the stone age, Tool og Fight no more for å nevne noen.


SENIT
Unge gutter som spiller en tiltalende miks av garasje, punk og rock’n’roll. I 2006, på sin tredje spillejobb, vant de den norske finalen i the Global Battle of the Bands. VG kåret før jul norges beste myspaceband hvor Senit vant og skrev ”Et norsk Hellacopters. Oslo trenger skittenrockband etter JR Ewing, Gluecifer og Amulet”.


20.MARS
THE MURDER MYSTERY
Duoen The Murder Mystery fra Hønefoss liker å beskrive seg selv som et mørkt popband. Indie, post punk, shoegazing og til og med et snev av goth er også termer som har blitt brukt i en mer musikkjournalistisk beskrivelse av bandets musikk .


OSLO INN
Oslo Inn har sine røtter i åttitallets ny-veiv tradisjon. Basisen er poplåter spilt med punkens intensitet.
De holder hus i det som sies å være Kjøtt´s gamle øvingslokale på Vålerenga, og blir selvsagt inspirert av vibbene som sitter igjen i vegger og tak der. Oslo Inn synger på norsk og har blitt omtalt som en hard mix av delillos og The Cure.


27.MARS
DAVY JONES’ LOCKER
Energisk Kristiansandband som spiller aggresiv melodiøs rock. De spilte på Quart festivalen i 2005 og sies å være et av de mest spennende up and coming band i Norge
"Om bandet tilnærmingsvis høres ut live som de gjør på plate, er det bare å stille seg i kø, for dette er musikk egnet til såvel svette puber som for sene kveldstimer utendørs i sommervarmen".

MARIBEL
Maribel inviterer deg med på en sonisk reise fra åttitallet og Spacemen 3s nervepirrende og mørke sjelemesse, til nittitallet og Slowdives storslåtte shoegazeunivers. Maribel er meditativ vibrerende indie og en spennende tilvekst til norsk rock i 2006.