Da er endelig det komplette programmet for UKA 07 klart. Det har allerede vært kjent at internasjonale band som Muse, Travis og Pussycat Dolls, samt hardrockerne Immortal kommer. Dette er selvfølgelig blant høydepunktene i år. Likevel kan man finne mange andre godbiter i programmet.

Forutenom nevnte Muse, Travis og Pussycat Dolls, vil man i teltet i Dødens Dal oppleve to trippelkonserter. Den ene er en ren trønderfest, hvor Hans Rotmo og Vømlingan, The Kids og D.D.E. står på scenen 13. oktober. Den andre trippelkonserten er en norsk-svensk fest med Moneybrother (bildet), Timbuktu og Turboneger. Denne blir holdt 16. oktober.

Dersom man ikke er så glad i utendørskonserter i telt, så vil Storsalen på Samfundet ha konserter med Immortal, Minor Majority, Raga Rockers samt trippelkonsert med Bare Egil Band, Black Debbath og El Cuero. Denne trippelkonserten vil gå to dager, og er avslutning av Kristopher Schaus show ”De 7 dødssyndene” (som kommer på TV). I tillegg har UKA booket Kings of Convenience. Dette ble nylig klart, og er dermed ikke kommet med i det trykte UKA-programmet, men bandet vil holde sin konsert 7. oktober. For å gjøre programmet i Storsalen komplett så spanderer UKA en dobbelkonsert med Oslobandet The Grand og Moving Oos fra Trondheim den 25. oktober.

Også i år har UKA det de kaller ukens artist. Dette er band/artister som opptrer tre dager på rad på husets nest største scene, Klubben. Den første uken er det canadiske Dog Day som er ukens artist, etterfulgt av danske WhoMadeWho og tilslutt Audrey Horne fra Bergen. I tillegg vil The Haikutronics ha en konsert her.

For mange vil nok programmet på den minste scenen (Knaus) bestå av mange ukjente band. Men dette er scenen for nye og fremadstormende band. Blant høydepunktene på denne scenen finner man danske Slaraffenland, svenske The Grand Opening samt de to norske bandene Kakkmaddafakka og The Fernets. Men man skal ikke se bort i fra at det kan være de andre og mer ukjente bandene som kan komme til å bli UKAs snakkis. For blant de resterende bandene på denne scenen finner man The Box of Mothers, Gallery, Monolithic, Pow Pow, Soda Fountain Ra (alle fra Norge) og et nytt svensk indieband som foreløpig går under navnet ex-Seven Feet Four.

Men dette er faktisk ikke slutten på de musikalske opplevelsene. I Edgar kan man oppleve et av Norges største jazzband, Atomic, den 23. oktober og PUMA med Lasse Marhaug den 24. oktober. I tillegg vil Rednex spille under oktoberfesten i teltet, og man kan mimre til 2 Unlimited på 90-tallsfesten.

Komplett program dag for dag følger:
7. oktober: Kings of Convenience (Storsalen?)
Gallery (Knaus)
8. oktober: Minor Majority (Storsalen)
The Haikutronics (Klubben)
9. oktober: Dog Day (CA) (UKAs artist Klubben)
Soda Fountain Rag (Knaus)
10. oktober: Pussycat Dolls (US) (Teltet Dødens Dal)
Dog Day (CA) (UKAs artist Klubben)
11. oktober: Dog Day (CA) (UKAs artist Klubben)
13. oktober: Trønderfest med D.D.E., Hans Rotmo og The Kids (Teltet Dødens Dal)
14. oktober: The Box of Mothers (Knaus)
15. oktober: Vinneren av UKA og planBs bandkonkurranse (Klubben)
Lukestar (Knaus)
16. oktober: Trippelkonsert med Turboneger, Timbuktu og Moneybrother (Teltet Dødens Dal)
WhoMadeWho (DK) (UKAs artist Klubben)
17. oktober: WhoMadeWho (DK) (UKAs artist Klubben)
Pow Pow (Knaus)
18. oktober: Raga Rockers (Storsalen)
WhoMadeWho (DK) (UKAs artist Klubben)
19. oktober: Kakkmaddafakka (Knaus)
20. oktober: Muse (UK) (Teltet Dødens Dal)
Immortal, support Bloodthorn (Storsalen)
22. oktober: The Fernets (Knaus)
Solistkonsert – Jørgen Larsen (klavér) (Frimurerlogen)
23. oktober: Audrey Horne (UKAs artist Klubben)
Atomic (Edgar)
Monolithic (Knaus)
24. oktober: Audrey Horne (UKAs artist Klubben)
Trondheim Jazzorkester med Eirik Hegdal (Edgar)
PUMA og Lasse Marhaug (Edgar)
25. oktober: The Grand & Moving Oos (Storsalen)
Audrey Horne (UKAs artist Klubben)
Slaraffenland (DK) (Knaus)
Trippelkonsert: Candiss, Knauskoret og Pirum (Knaus)
26. oktober: Dobbelkonsert: Leisure Suit Lovers og The’licious (Klubben)
27. oktober: Travis (UK) (Teltet Dødens Dal)
28. oktober: The Grand Opening & ex-Seven Feet Four (S) (Knaus)


Og dette er bare de musikalske opplevelsene. UKA har i tillegg et bredt program når det gjelder teater, litteratur, kunst og film. Les mer på UKAs hjemmeside her