Gratis moro hver tirsdag på Gloria Flames i ukene som kommer. Her er programmet.

6. november:

HOPE I DIE VIRGIN
Stilsikre Oslo rockere, med god forankring til inspirasjonskildene sine som bl. a. er Unwound, Slint, Sonic Youth og Blonde Redhead. Deres nye EP ”Sleeping Hands” er i vente før jul.

VOIDFILL
Bergensere som spiller melodiøs, alternativ rock og som bl.a har vært support for Heroes & zeroes.
De gir deg melodiøs, elektronisk basert rock som får tiden til å stå stille.


13. november:

INGLOW
Catchy, hardtslående, rock med mørkere elementer som balanseres opp med en uovertruffen vokal.
Ble dannet i 1999, gitt ut tre ep-er, og har nå spilt inn sitt debutalbum, som de feiret med fullsatt release konsert på John Dee nå i høst. De har spillt på steder som Kvarteret, Garage, Rockefeller og varmet opp for Gluecifer og turnert med Span.


20. november:

JESSICA FLETCHERS
Når The Jessica Fletchers går på scenen med sine fargerike skjorter, spennende rytmer og fengende melodier vandrer man inn i en euforisk lykkerus hvor man få en veldig trang til å danse; the Jessica Fletchers effect!.Med sin lett 60’ talls inspirerte pop har de fått mange venner i inn og utland.


27.november:

LEÜTENHAVEN
Leütenhaven lager gladtrist og fengende indierock som balanserer stødig mellom det kommersielle og det spesielle.
Med spor av Interpol, Arcade Fire og et snev av Animal Collective, står Leütenhaven klare til å innta øregangene til både kred- og pophuene på samme tid.

GENTLE ACT INCIDENT (S)
Göteborg gutter som har gitt ut EP-en the Beauty of bitterness og har release plata rundt hjørnet. De beskriver seg selv som svensk college-indie-pop møter amerikansk alternativ rock i lys melankoli. De har turnert Sverige, Tyskland, Nerderland og Belgia i høst og nå er Norge for tur.


4. desember:

CONGRESSEN
Oslobandet Congressen fikk en flying start med deltakelse på Norwegian Underwood bare et halvt år etter oppstart i 2004.
Sommeren 07 spådde NRK Urørt bandet en lys fremtid: ”Congressen spiller rett og slett jævlig bra, fengende, melodiøs rock som bare flyter avgårde, som man bare vil ha mer av.”

DHARMA
Dharmas nye plate, Galaxies Like Grains Of Sand, er en hyllest til Kosmos, solsystemet, livet i urskogen, parkene i Oslo, svenske jenter, laserpistoler og Gene Clark. Ole Øvstedal skreiv sangene, Anders Møller var studiotekniker og spilte trommer.


11. desember:

VISHNU
Tromsø gutter som var med på zoom turnee, by:larm og gitt ut EP-en Lost Soul's Church (2006).
Bandets liveshow har fått mange til å trekke paralleller til navn som Stooges, Nick Cave og The Doors. Men først og fremst har Vishnu noe helt eget; en intens ektehet og nerve som skinner tvers igjennom hver gang bandet går på scenen for å gjøre det viktigste i verden, å spille rock!

MACHO SAVANT
Som klingende marsjmusikk i spissen for et prektig propagandatog er Macho Savants blanding av varm bankende rock og avbalanserte, fruktige harmonier en sann fryd for ethvert musikkelskende menneske. Musikken de spiller er ustreit rock nouveau.