Balkanrockens konger i Norge Captain & Me inviterer til fest i Bergen den 4 juni på Hulen og du kan være heldig å vinne billetter til deg og en venn. Følge linken under og du er med i trekningen.

Hentet fra Hulen sin hjemmeside
Grunnleggerene av sjangeren balkancountry er tilbake med enda et sterkt album, og med dette følger selvfølgelig Hulebesøk. Stilen er dansbar, musikken er underholdende og opplevelsen i seg selv er virkelig ikke verdt å gå glipp av.

Førestealbumet Automata (2006) bestod av musikk inspirert av blant annet Yuri Gagarins romferd, fremført i en (riktignok ganske nedtonet) Gogol Bordello-stil. Etter lang ventetid er endelig The Captain and Me ute med sitt andre album, Leave Your Friends and Family. Med dette albumet beveger duoen seg et stykke vekk fra balkancountry-stilen, med friere tøyler og et fortsatt lekende uttrykk. Med alle sine rare instrumenter og knallsterke låter er dette en plate fylt av pur festglede. Referansepunkter som Beirut og The Decemberists er verdt å nevne, og platen har trillet femmere i fleng.

Som liveband er det få som klarer å hevde seg som nettopp The Captain and Me. Siden førstealbumet kom ut har bandet snudd landets konsertscener på hodet, og på årets By:larm viste de foran et samlet pressekorps hvilke storslåtte show de har å tilby. I sommer spiller The Captain and Me på Slottsfjellfestivalen, men før det er det duket for en herlig helaften på Hulen.
Delta i konkurransen her!
Hulen sin hjemmeside.