Samfundet i Trondheim er kjent for et bredt utvalg av arrangementer. Skulle du ønske å se fotballkamp, spise middag eller danse inn i nattetimene, det er alltid noe som vil tilfredstille dine behov. Ryktene har gått i vildens sky om at Samfundet ligger dårlig an, og ikke vil få til noen store artister i nærmeste fremtid. La oss med en gang fastslå at slik er det IKKE.

For mindre enn to uker siden lagde N.E.R.D. en fest i Storsalen som ikke vil bli glemt på lenge. Frem mot jul er det mange andre som skal få prøve seg. Katzenjammer har gjort stor suksess i Norge, og til tider suksess i England. Superfamily har vært i slaget i sommer med bl. a. hit'en Let's go dancing. La oss ikke glemme Hiawata! Oslobandet fikk en sjelden 9/10'er her hos Musikknyheter.no. Nå er det på tide å finne ut om de kan levere på scenen, og ikke bare i studio. De legendariske W.A.S.P. er også klare for å blåse klærne av publikummet med sin heavy metall.

Samfundet sitter nå med opptak til nye medlemmer av styrene. Det er mye som tyder på at høsten vil bli fylt med enda flere bra band.

Alle priser er (Medlem/Ikke-medlem)
Hiawata! - 5. september (Gratis / 40 )
Superfamily - 11. september (100 / 150 )
W.A.S.P. - 1. november (220 / 260 )
Katzenjammer - 11. november (120 / 180 )


Komplett oversikt over alt som skjer på Samfundet