Nok en gang har Last Train samlet noen av sine favorittorkestre til en julefeiring som får rista svor og marsipan ut av systemet. Mens andre klubber har stengte dører er det som vanlig Last Train som står for underholdningen i romjula med det ypperste av grompop og underholdende kvalitetsrock. Som vanlig kan det lønne seg å møte opp i god tid før konsertstart, da disse kveldene har det med å bli stappfulle av trivelige og blide folk. Dørene åpner 21.00 hver kveld og samtidig starter billettsalget. Billettene koster 100,-

Her er programmet:

LØRDAG 26/12 Peter Berry & The Shake Set 100,-
Dette bandet bringer tilbake stemninga og musikken fra den gang rocken var ung og banda var pene i tøyet. Vi snakker om åra før flower power og sitarbruk. Peter Berry & The Shake Set sørger for en festforestilling du neppe har sett maken til om du er født på denne siden av rockens barndom. De serverer en perlerad av egne blinkskudd og høydepunkter håndplukket fra sin favorittepoke.

SØNDAG 27/12 Shit City 100,-
For noen få år siden dukka det opp en gjeng med nese for lurvete køntrirock og sterke melodier. Shit City har levert to album og et imponerende antall fete konsertopplevelser. Vi har sett dem på små scener, på store scener og i bryllup, og vi kan slå fast at de passer like godt overalt. Shit City lager fuktig og svett fest overalt hvor de plugger inn instrumentene. Skål!


MANDAG 28/12 Smoke Mohawk 100,-
Dette stjernelaget med folk fra blant annet Gluecifer, My Midnight Creeps, Astroburger, Lust-o-Rama og We starta som et coverband med utgangspunkt i pubrock og beslekta moro. Tida har gått og gutta har skrevet eget materiale det lukter svidd av. Alle med sans for god rock og godt humør bør innfinne seg, for etter dette kommer all annen julefeiring til å framstå som adventstid på aldershjemmet.


TIRSDAG 29/12 The Goo Men 100,-
Oslos frekkeste festband går neppe rundt en enerbærbusk, men kan fort komme til å få fart på julebrygget. De har delt sin kjærlighet til kvinner og skitten rock’n’roll med inn og utland i noen år. I 2010 kommer album nummer tre og de varsler at de tar noen steg nærmere bluesen. I mellomtida kan du storkose deg med deres julekonsert, hvor det sikkert går fram at de har stor respekt for folk som The Cramps, The Sonics, The Fleshtones, Andre Williams, Bo Diddley og Screamin' Jay Hawkins.


ONSDAG 30/12 American Suitcase 100,-
American Suitcase har en god stund vært Oslos best bevarte gitarpophemmelighet. Med utgangspunkt i powerpop og band som Big Star eller Teenage Fanclub, har de laget hyggelig rock, som går godt sammen med solskinn og gode venner. Nå skal du få oppleve at sommermusikk er like stiling i romjula. Her blir det brede, brisne smil så langt øyet kan se.

Photo Goo Men by Kimm Saatvedt