Høydepunktene står i Oslo denne konserthøsten, og vi har billetter til tre feiende flotte konserter denne helgen:

Lørdag 29.10.11 Sentrum Scene: NAVIGATORS
Supp.: Dig Deeper
Hvordan har vi klart oss uten Trond Andreassen? Etter noen års pause reddet Ricochets-sjefen nok en gang norsk rock med sitt nye band og den gåsehudfremkallende singelen ”Wall Of Stone”. Debutplata ”The Straight And Narrow” fikk strålende anmeldelser og nå er oppfølgeren ”Second Nature” her. Aftenposten gir en femmer til den nye plata: "Klassisk, vital rock av det engasjerte slaget". På forrige turné trakk de fulle hus på Rockefeller og John DEE og nå er det Sentrum Scene som står for tur! Se opp for sterke scener: lykkerus, jubel og tårer!

Lørdag 29.10.11 John Dee
YUCK (UK)
Det er litt som å få den beste 90-tallspoprocken om igjen med disse britiske nykommerne – de høres ut som Teenage Fanclub, Dinosaur Jr. og Pavement i ett. De kom med sin selvtitulerte debutplate i vår og Pitchfork klemte til med 8.1: “Yuck are worth hearing not so much because of who they sound like, but what they’ve done with those sounds”.

Søndag 30.10.11 Rockefeller
GILLIAN WELCH
Ekstrakonsert
Gillian Welch, en av USAs fremste låtskrivere og sangere, er aktuell med albumet "The Harrow & The Harvest", og tar i den forbindelse endelig en tur til Europa. Hun har fire kritikerroste album bak seg og dette er faktisk den første platen på hele åtte år! For dere uinnvidde; hun spiller en genierklært blanding av bluegrass, country, americana og folk. Og med seg har hun, som alltid, sin faste musikalske partner; unikumet David Rawlings. Kjent for sitt magiske gitarspill og nydelige koringer.
Dette blir de første klubbkonsertene hun gjør i Norge. Hun har bare vært i Norge en gang tidligere. Da gjestet hun festivalene Down On The Farm og Lost Weekend, og det ble rapportert om at publikum var i ekstase!

9/10 - Musikknyheter.no: "Welch er tilbake og bedre enn noensinne"

Delta i konkurransene her!