Maria Mena er en av Skandinavias mest suksessrike artister. 28-åringen har siden utgivelsen av ”Cause And Effect” (2008) turnert for fulle hus og hatt hitlisteplasseringer i store deler av verden, og spilt på flere av Europas største festivaler. Kanye West og John Legend er bare noen musikalske storheter som har falt for musikken hennes, og med de siste platene sine har hun solgt til gull både i Tyskland, Nederland, Sveits og Norge.

Det norske gjennombruddet fikk Maria Mena allerede som 16-åring. Siden har hun vært en av våre ledende artister, og mottatt Spellemannpris for beste kvinnelige artist. Men oppskriften er den samme nå som da hun skrev sine første låter på soverommet som 12-åring, forteller hun:

- For meg har det aldri handlet om å skrive hitlåter. Jeg setter meg aldri ned for å finne ord som tilfeldigvis passer til en catchy melodi. Musikk har vært min måte å sette ord på det jeg føler, det har vært min redning. Sånn er det fortsatt.

Når Maria Mena nå kommer til Parkteatret, blir det en sjelden anledning til å se henne i en intim setting. Vi gleder oss!Billetter: 300 kr + avgift, i salg nå.