Foto: Morgan Norman

Det er fem år siden Maria Mena ga ut ny musikk, i dag er hun tilbake med singelen "Not OK".

"Not OK", Marias første utgivelse siden 2015, handler om sterke kvinner som står i storm etter storm, men aldri ber om hjelp. Her har Maria latt seg inspirere av noen av sine beste venner. Kvinner som får ros for at de er så flotte og sterke i motgang, sorg og smerte.

Men hva ville skje om de viste svakhet?

Er det ikke en egen styrke i å si at de ikke har det OK? At de har øyeblikk hvor de bare vil gi opp. At de ikke er supermennesker.Marias Topp 5:

«Gangster» filmer:

The departed
Casino
Mafiabrødre
Snatch
Snabba cash


Sanger å grine til:

I can’t make you love me- bonnie riatt
Burn - ray lamontagne
Jelaous - labrinth
Kungsholmens hamn - melissa horn
Hope there’s someone - anthony and the johnsons
Stand up komikere:

Eddie myrphy (på 80 tallet)
Chapelle
Chris d’elia
Amy schumer
Seinfeld


Iskremsmak:

Pistasj
Mangosorbet
Cookies & cream
Sjokolade
Sitronsorbet


Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio-album, alle topp 10 i Norge og på hitlister også i Tyskland, Sveits og Nederland hvor de er sertifisert til gull eller platina. Hitsinglene har oppnådd tilsvarende plasseringer og sertifiseringer i Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Polen, Østerrike, Sveits, New Zealand, UK og USA i tillegg til Norge.
Mena har vært nominert til et utall priser, og i 2008 vant hun Spellemann for albumet "Cause and Effect", i 2011 mottok hun Edvard-prisen for pop-musikk for "Viktoria" samt at hun ble tildelt Norsk Kulturråds Ærespris i 2015.

Flittig turnering har etablert Maria Mena som en superb live-artist, som selger ut konserter i både Norge og Europa. I 2019 spilte hun for 12. gang for et utsolgt hus i legendariske Paradisio i Amsterdam.

Det kommer mer musikk før hun, fra november, besøker 14 norske, og et utvalg europeiske, byer med «They Never Leave Their Wives Tour».

Følg Maria Mena på Instagram