Nå er det bare korte og raske dager til Norwegian Wood 2014 sparkes i gang. Snart teller vi ikke lenger dager, men timer og minutter til årets første festival-høydepunkt i Oslo. Har du ikke skaffet deg billett, fortvil ikke. Her har du en god mulighet å vinne billett til deg og selv og venn til ønsket dag i Frognerbadet!TORSDAG, 12. juni Fra dag én har ARCADE FIRE vært noe så sjeldent som: Elsket av massene og elsket av pressen. Arcade Fire albumdebuterte med ”Funeral” i 2004, som ble nominert til Grammy Award for «Alternative Album of The Year». Siden har det gått slag i slag med oppfølgerne «Neon Bible» (2007), ”The Suburbs” (2010) og deres nyeste album «Reflektor» (2013). Sistnevnte har både her hjemme og i utlandet blitt kåret til “Årets Album” og Aftenposten listet «Reflektor» som ”Verdens Beste Album 2013”.

Med seg i Frognerbadet har Arcade Fire britiske WHITE LIES. Ikke tilfeldig, ettersom begge forener post-punk og powerpop med det muskuløst stemningsfulle i en skamløs storslagenhet. Alle bandets tre album har vært topp-5 slagere i hjemlandet Storbritannia.FREDAG, 13. juni: KENT har siden debuten i 1995 etablert seg som Skandinavias ledende og mest fremgangsrike band. Bandet har solgt mer enn 2,5 millioner album, vunnet heles 19 svenske Grammis, 11 Rockbjörnar og en MTV Music Award. Også i Norge har Kent en unik posisjon. Alle deres syv (7) siste album har nådd topp-5 på VGs albumliste, og Kent er for tiden aktuelle med albumet «Tigerdrottningen» som debuterte på 1. plass på VGs albumliste 9. mai i år.

ANE BRUN slår følge med Kent fredagskvelden. Sammen med de svenske dobble Grammis-vinnerne Tonbruket vil Ane Brun fremføre låter fra sine første ti år som artist, - 10 år som har gitt oss ni kritikerroste og platinaselgende album som «Changing of the Seasons» og «It All Starts with One». I løpet av disse årene har Ane Brun mottatt tre Spellemannpriser og hatt fem topp-2 album på VG-listen.

Iført hatter, dresser og totalt uimotståelige låter har VIOLET ROAD bit for bit kapret hele Norge. I kjølvannet av suksessalbumet «Back to the Roadshow» (nr.2 på VG-lsiten) og hitsingelen «Face of the Moon» fullender de en hel-svensk/norsk kveld på Norwegian Wood.LØRDAG, 14. juni:JOHN MAYER har med sin vellykkede kombinasjon av blues, rock, soul, folk music, country og pop vunnet en lang rekke Grammy-priser og solgt nærmere 30 millioner album. 34-åringen har en solid katalog av hitlåter som inneholder blant andre «Waiting for the World to Change», «Gravity», «Heartbreak Warfare», «Wildfire», «Queen of California» og «Your Body Is A Wonderland». Hans siste utgivelse, «Paradise Valley», kom i 2013, og er et varmt og melodiøst album som gikk rett inn på 2. plass på VG-listen høsten 2013.

PASSENGER åpner festivallørdagen. Han fikk sitt (enorme) gjennombrudd i 2012 med albumet «All the Little Lights» og hitsingelen «Let Her Go» som toppet hitlistene i minst 16 land i løpet av 2013.

Også klare for lørdag 14. juni er vår egen MARIE MUNROE, som under navnet Hilde Marie Kjersem er blitt nominert til to Spellemannpriser og som er blitt sjenket terningkast-6 av Dagbladet med ordene, «Hilde Marie Kjersem presenterer grensesprengende anti-pop med en smartness og nerve som bør treffe de fleste mennesker med sjelelivet intakt, midt i mage- og/eller hjerteregionen».

Den irske singer/songwriteren og kritikerfavoritten JAMES VINCENT McMORROW er sistemann ut før John Mayer entrer scenen i Frognerbadet Da vil vi få servert utenomjordisk stemningsmettede sanger fra en av dagens vakreste stemmer.

Konkurransen er avsluttet og vinnerne har blitt kontaktet via e-post.