Foto: Oddbjørn Steffensen, Musikknyheter.no

- Vi er veldig glad for at han kommer tilbake til Oslo Spektrum 3. oktober og gjester Trondheim Spektrum for første gang, 4. oktober, uttaler Live Nation.

I februar slapp John Mayer den nye singelen «I Guess I Just Feel Like», som gikk inn på listene i hele 17 land, inkludert Norge. Låta, som er skrevet og produsert av John, er bare en av mange hits han kommer til å spille på denne turnéen. Du kan glede deg til å høre blant annet «New Light», «Gravity», «Love on the Weekend», «Heartbreak Warfare», «Daughters», «Waiting on the World to Change» og «Your Body Is a Wonderland». Dette blir med andre ord en skikkelig helaften med John Mayer, hvor han byr på et arsenal av hits fra hele sin karriere.

Sangeren og låtskriveren han vunnet 7 Grammy´s, hatt 7 nummer 1 på Billboard’s Top Rock Album-lista i USA og 25 plasseringer på Hot Rock Songs-lista, som er rekord for en soloartist. I 2018 ga han ut singelen «New Light», mens han har jobbet med sitt åttende studioalbum, oppfølgeren til det kritikerroste albumet «The Search for Everything» fra 2017. For tredje året på rad turnerte han med Dead & Company i 2018, og spilte for over 500.000 mennesker. I tillegg til dette lanserte han «Current Mood», hans populære Instagram liveshow på søndager, som har blitt beskrevet som “the best way to start the week on a high note, maybe even the only way.”Billetter i salg fredag 15. mars kl. 10.00.