Kaveh har ikke tid å kaste bort. Siden hans monsterhit Snufs har det gått slag i slag med konserter, låtsamarbeid med Stargate, singeldebut med Kanthem og flittig studiojobbing for å ferdigstille det kommende albumet. Nå er han klar med et ferskt kutt fra settet Sannheten Sårer, en kompromissløs og breial banger, produsert av svenske Chords.

Simultant med startskuddet for sin omfattende klubbturné, slipper unggutten singel nummer to fra sin første fullengder, Sannheten Sårer. Låten heter Hakke 10 og også denne er produsert av Chords, som folk flest stiftet bekjentskap med gjennom en årrekke som fast sidekick for Timbuktu. De siste årene har han sluppet album som soloartist, sist med kritikerrroste Looped State of Mind, men har den siste tiden jobbet stadig meg som produsent for andre artister. Etter å ha ferdigstilt Timbuktus release i vår, tilbrakte han en intensiv uke med Kaveh i sitt kjellerstudio på Honstull i Stockholm. Resultatet ble en rekke raplåter, herved presentert for publikum gjennom dagens låtslipp Hakke 10 hvor Oslogutten rapper om å bruke overskudd og tid smart og riktig.

Fredag 19.september sparker Kaveh igang turnéen på Rockefeller i Oslo. Artistvenner og samarbeidspartnere som Madcon, OnklP, Pumba, Arif og selvsagt hans faste følgesvenn Arshad Maimouni, kaster glans over turnéens første konsert. Juicy stiller også som support denne kvelden.

Låten kan du høre på iTunes og Spotify.

Foto: Xenia Villafranca