Skral Festival kan i dag avsløre et av de største navnene til neste års festival. Mark Ronson har både som produsent og artist sveipet over dansegulv og hit-lister de siste årene med låter som “Uptown Funk” og “Feel Right”. Onsdag 13. juli avslutter engelskmannen festivalen på Groos i Grimstad.

– Dette er gladmelding til alle som liker å danse og feste. Mark Ronson har de siste årene bevist seg som en stødig og innovativ leverandør av catchy låter det er umulig å stå stille til. Stemningen på Groos kommer til å koke, både på scenen og blant publikum, sier Toffen Gunufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral.

Mark Ronson ble verdenskjent som produsenten bak Amy Winehouse og Adele, men har i tillegg gitt ut fire album under eget navn til stor suksess. Hans seneste album, Uptown Special, kom ut i januar og toppet hit-listene i hjemlandet England. Låta “Uptown Funk”, med Bruno Mars som gjest, har slått alle rekorder og toppet Billboard-lista i fjorten sammenhengede uker. Sangen er spilt av nærmere 500 millioner ganger på Spotify, og i september passerte videoen til låta én milliard strømminger på YouTube. Albumet er nominert til Grammy for 2015.

Britiske Ronson vokste opp i New York, der han begynte som DJ og produsent for artister som Christina Aguilera, Lily Allen og Robbie Williams. Han har vunnet en rekke utmerkelser for sine produksjoner, og vært en sentral del i å definere moderne popmusikk slik vi kjenner den.

Skral Festival går av stabelen 12. og 13. juli, 2016 på Groos i Grimstad. På nattestid arrangeres det klubbkvelder i sentrum av byen. Flere artister slippes fortløpende, fra før er Of Monsters and Men (ISL), Ane Brun, Astrid S, Sondre Justad, Sonny Alven, Band of Gold, Sam Feldt (NL) og PANG! (SE) klare.