Som mangeårig frontfigur i Kaizers Orchestra fikk Janove Ottesen virkelig demonstrert hva en frontfigur skal være, og det skal selvfølgelig ikke stå på energinivået og karismaen når jærbuen står på scenen med soloprosjektet sitt heller! Sounden er naturlig nok annerledes enn den vi kjenner fra både Kaizers og det tidligere soloprosjektet (enkelt og greit kalt Janove Ottesen), hos Janove er det poprock med groove og melodi som står i sentrum. Janove beviser at han fremdeles er en ordsmed. Lydbildet er catchy som pokker, og låtmaterialet vil virkelig komme til sin fulle rett i liveformat, skriver Pstereo i pressemeldingen.Xavier Dphrepaulezz, bedre kjent som Fantastic Negrito, den Oakland-baserte bluesartisten som spiller «black roots music for everyone». Man kan trygt si at Dphrepaulezz har gjennomgått en broket karriere med et desto mer broket liv som fundament.

Han stakk av hjemmefra i en alder av 12, og siden den gang har han blant annet blitt utsatt for væpnet ran, livnært seg på å slinge hjemmedyrket weed, hustlet seg gjennom hverdagen i LA og endt opp i en treukers koma etter en livstruende bilkrasj. Broket liv, javisst! Han var tidligere en signert RnB-artist, men nå har både rytmen og bluesen fått en mer bluesrocka rytme over seg, hardt preget av roots, soul, funk og deltablues. Et lydbilde som blant annet gjorde at Fantastic Negrito nylig håvet inn Grammy-nominasjon for det uovertrufne albumet «The Last Days of Oakland» i kategorien «Best contemporary blues album». Pinadø ikke verst.The Bronx kommer til å stå for en av de mest eksplosive konsertene på Pstereo i år. Bandet fra LA har siden 2002 vært beryktet som et knivskarpt hardcoreband, noe de har underbygd på samtlige fire studioalbum siden den selvtitulerte debuten «The Bronx» i 2003.
Danser du ikke aggressivt og fornøyd lenge før låta «Knifeman» spilles bør du vurdere å undersøke sanseapparatet ditt, mener festivalen.