Foto: Julia Naglestad

Debutskiva til Thea & The Wild, «Strangers & Lovers», kom ut i 2014 og ble nominert til Spellemann og høstet strålende kritikker hos noen av landets største aviser. Singelen «Hots For You» var inne på vår topp 10 over årets beste norske låter!!

Thea er endelig tilbake med nytt materiale og først ut er den fengende poplåta «Dark Horse».

- Låta beskriver den første fasen i et forhold når begge hopper i det og legger livene i hverandres hender. Da nytter det ikke med forbehold, man må bare kjøre på, sier Thea om låten.

- Dark Horse var en av de første sangene jeg skrev til den nye skiva, jeg lagde demoen med et par spisepinner og et leke-keyboard. Jeg har produsert og spilt den inn sammen med Cato "Salsa" Thomassen og Børge Fjordheim og vi hadde det utrolig gøy i studio. Vi ville beholde vibben fra hjemmedemoen så jeg spilte inn trommene og perkusjonen først. Så lagde jeg noen riff inspirert av arabisk musikk vi pleide å høre på på Hersleb ungdomsskole på Grünerløkka. Det var viktig for meg å tilføre noe uventa som speiler spenningen i teksten. Låta er litt ukonvensjonell i oppbygningen, som et mantra med noen gode overraskelser på veien, forteller hun.
I slutten av april legger Thea & The Wild ut på en norgesturné:

Fre 21 Apr | Moskus, Trondheim
Lør 22 Apr | Last Train, Oslo
Fre 28 Apr | Tou Scene, Stavanger
Lør 29 Apr | Landmark Bergen Kunsthall, Bergen