Gjennom de siste månedene har vi fått høre to smakebiter fra Thea & The Wilds tredje album Deadheading som slippes i oktober. Nå er albumets tredje singel ute, Rip Tide, sammen med en tilhørende video.

Thea Glenton Raknes har selv skrevet låten og produsert den i samarbeid med samboer Cato Salsa Thomassen. Innspillingen har foregått i deres nye hjemmestudio på Hurumlandet.

LES OGSÅ: INTERVJU MED THEA & THE WILD

I et intervju med Musikknyheter tidligere i år fortalte Thea om det nye albumet.

- Jeg gleder meg veldig til å slippe denne skiva! Det er en samling låter jeg er veldig stolt av, og alle som har vært involvert i å spille den inn, designe coveret, ta bilder og som skal gi den ut er veldig gode folk. Med alt som har skjedd de siste årene begynte jeg jo å lure på om jeg fikk gi ut mer musikk, men så hadde jeg plutselig veldig mange låtideer og vi satte i gang. Plata er jordnær, men samtidig drømmende, og det er mer gitarer enn før, jeg spiller gitar på omtrent alle låtene denne gangen.

Videoen til Rip Tide er regissert av Nikolai Grasaasen og spilt inn i Hurum-området. Hun og regissøren var inspirert av TV-serien Better Call Saul da de lagde videoen, der Thea tar et oppgjør med den vonde siden av seg selv.

Albumet Deadheading kommer 7. oktober.

Forsidefoto: Magdalena Malinowska