Den 2. februar slipper endelig Thea & The Wild albumet «Ikaros» som blir oppfølgeren fra kritikerroste og Spellemann-nominerte «Strangers & Lovers» fra 2014.

I løpet av 2017 dukket det endelig opp ny musikk fra Thea & The Wild. Både den energiske synthperlen «Dark Horse», den mer drømmende sommerlåta «City of Gold» og høstsingelen «Paved The Way» fikk god mottakelse og høy radiorotasjon på blant annet NRK P13. Live har man kunnet oppleve Thea & The Wild under årets Klubbøya på Parkteateret og rett før jul bar det ut på en fin norgesrunde med Greni og konsert under UKA i Trondheim.

LES OGSÅ: Thea & The Wild - En erfaren debutant

Thea & The Wild annonserte for kort tid siden at «Ikaros» vil bli sluppet 2. februar 2018, men før det slippes en aldri så liten pop-perle i form av «When A Kiss Becomes A Habit».

- «When a Kiss Becomes a Habit» er en litt dystopisk låt om et forhold som holder på å miste seg selv. Overgangen fra det nye, spennende, friske til et evigvarende status quo med kjærlighet men uten gnist og flammer. Knuste illusjoner. Fristelsen til å bruke stygge triks for å "stir things up". Sier Thea om låta.Albumet er produsert og spilt inn sammen med Cato «Salsa» Thomassen og Børge Fjordheim i Oslo Rytme og Tonestudio og i Elektrolüd i Stavanger. Anne Lise Frøkedal bidrar med kor på to av sporene.