HAIM annonserte i dag at de slipper sitt andre album «Something To Tell You» 7. juli. Fansen fikk den første smakebiten fra albumet i dag, da bandet slapp en video av fra innspillingen av låta «Right Now». Den er filmet av regissøren Paul Thomas Anderson som har kritikerroste filmer som «There Will be Blood» og «Magnolia».

Albumets første offisielle singel slippes 3. mai.

Slippet har vært teaset gjennom plakater i flere av verdens største byer den siste tiden, deriblant Los Angeles, London, Berlin, Sydney og Melbourne. På det kommende albumet har HAIM nok en gang jobbet med Ariel Rechtshaid, som også produserte store deler av bandets debutalbum «Days Are Gone». Tidligere Vampire Weekend-bassist Rostam Batmanglij har også vært med på produksjonssiden.

HAIM består av søstrene Este Haim på bass, Danielle Haim på gitar og vokal og Alana Haim på gitar og keyboard. De debuterte med den krtikerroste EP’en «Forever» i 2012 og slapp debutalbumet «Days Are Gone» året etter som også ble omfavnet av både fans og anmeldere. Gruppa ble nominert til både en Brit-pris og en Grammy for «Days Are Gone».

HAIMs andrealbum har blitt utropt til et av årets mest etterlengtede av blant andre Musikknyheter.no, Billboard, Complex, Entertainment Weekly, Pitchfork og Rolling Stone.