Kl. 21 i går kveld slapp HAIM låta «Want You Back», som er første singel fra bandets kommende album. Det er hele fire år siden trioen slapp sitt første og hittil siste album, det kritikerroste og suksessfulle «Days Are Gone».

P3 har latt seg imponere av «Want You Back» og har utnevnt singelen til ukas låt på kanalen.

I forrige uke slapp bandet en video av fra innspillingen av låta «Right Now», som var den første smakebiten . Den er filmet av regissøren Paul Thomas Anderson som har kritikerroste filmer som «There Will Be Blood» og «Magnolia» på samvittigheten.

På det kommende albumet har HAIM nok en gang jobbet med Ariel Rechtshaid, som også produserte store deler av bandets debutalbum «Days Are Gone». Tidligere Vampire Weekend-bassist Rostam Batmanglij har også vært med på produksjonssiden.

HAIM består av søstrene Este Haim på bass, Danielle Haim på gitar og vokal og Alana Haim på gitar og keyboard. De debuterte med den krtikerroste EP’en «Forever» i 2012 og slapp debutalbumet «Days Are Gone» året etter som også ble omfavnet av både fans og anmeldere. Gruppa ble nominert til både en Brit-pris og en Grammy for «Days Are Gone».