Med bare et par uker igjen til Slottsfjell, er årets program med spilletider nå komplett!

Med det siste artistslippet til fjellet, Kastellnatt og Campingvognene er ikke bare Slottsfjellprogrammet klart - slippet tilfører dessuten enda større sjangerbredde og spenning til årets program, med noen av de mest spennende nye Norske navnene akkurat nå.

Foruten karaoke, eller som de selv kaller det; "Rock-aoke" - kveld med Sløtface på toppen av fjellet, kommer Chain Wallet, Hvitmalt Gjerde, Siv Jakobsen og Jakob Ogawa.

I tillegg er Campingvogn-programmet klart med besøk fra Det Andre Teatret, 30på60, CAMP V1111BBEFANGER og Jentegarderoben 2.0, mens SVANI, Soldal og Kim Dürbeck er de siste navnene som slippes til Kastellnatt.

SE HELE PROGRAMMET TIL SLOTTSFJELL HER

KJØP BILLETTER TIL SLOTTSFJELL HERSløtface vil invitere alle Slottsfjellere til fest og "Rock-aoke". Sist bandet gjorde det samme, var det fullt hus på et utested i Brighton, England. Nå tar Sløtface med seg karaoken til Slottsfjell.

Med konferansier Haley Shea i spissen vil bandet spille alle tenkelige karaoke-slagere. Om du vil skrike "I'm just a teenage dirtbag baby", eller få publikum til å gråte med "Jolene", så er du uansett invitert til å være frontfigur og vokalist i Sløtface.

Chain Wallet slapp sitt selvtitulerte debutalbum i fjor høst til jubel fra anmeldere både i Norge og i utlandet. Bandet har fått jevn radiorotasjon i England, Tyskland og USA og var blant annet inne på årsbestelisten til BBC Radio 6 for debutalbumet sitt. Bandets dystre, men fengende gitarpop er moderne, men med opplagte nostalgiske blikk mot 80- og 90-tallet.

Hvitmalt Gjerde er et av Norges desidert råeste liveband, og må oppleves på nært hold. I mars 2017 slapp de det kritikerroste albumet "Våken", og høstet femmere og seksere fra nesten samtlige aviser og musikkmagasiner i Norge. Hvitmalt Gjerde er så underholdende, akkurat passe skranglete og herlig tilgjengelig på samme tid.

Siv Jakobsen sier med musikken det hun ikke tør å si høyt. Liksom dagboknotater er tekstene såre og lengtende, de er maktesløst ensomme, og ærligheten kjennes langt inn i hjerterota. Med sterke referanser til Ane Brun og Laura Marling, inviterer hun oss inn som flue på veggen i hennes mest personlige øyeblikk. Siv Jakobsen har vært travelt opptatt de siste årene med å turnere med artister som Damian Jurado og Bear's Den, foruten å opptre på festivaler som By:larm, Trondheim Calling, SPOT og Eurosonic.

Oslobaserte Jakob Ogawa leter etter impulser utenfor landegrensene og blander elementer fra både film, kunst og musikk. Resultatet er et forfriskende og uttrykksfullt lydbilde. Jakob har allerede fått oppmerksomhet fra internasjonale trendsettere som Gold Flake Paint, Going Solo, Urban Outfitters, Noon Pacific og Clash Magazine.