Bergensfavorittene Hvitmalt Gjerde har æren av å varme opp for Madness når de kommer til Oslo! Madness er kjent for sine unike liveopptredener, så hvem passer vel bedre til å varme opp publikum enn et av Norges aller råeste liveband. Konserten finner sted på et snart utsolgt Rockefeller den 8. november, og Rockefeller lover en kveld med massive hits fra britene som står bak klassikere som "Our House", "House of Fun" og "Baggy Trousers".

Hvitmalt Gjerde kan avsløre at de faktisk har forhistorie med Madness. Trommis Sturla forteller:

- Vi tilbrakte en kveld på The Groucho Club da vi var i London for å spille inn låter i Abbey Road til Beatles-filmen. Etter å ha tømt sinnet for vett under en konkurranse med Magne Furuholmen om hvem som kunne drikke flest Espresso Martinis, traff vi på tidligere bassist i Madness, Chas Smash. Han rådet oss til å skaffe en bunke advokater for å passe på det juridiske rundt karrieren vår, men samtidig sørge for å ha andre advokater som passet på den første gruppen (Lawyers watching lawyers so i wont go broke, ref biggie smalls). I dag har vi to advokater som holder orden på sysakene. Og vi varmer opp for Madness i Oslo! Suksesshistorie.

Hvitmalt Gjerde (Johannes Fjeldstad på vokal og gitar, Sturla Ulvenes Kverneng på trommer, og Håvard Bakke på bass) slapp sitt fjerde album "Våken" i mars via TIK Records / Playground Music Scandinavia – et album som ble rost i skyene av norsk presse med seksere i Trønderavisen og Hamar Arbeiderblad, femmere fra BT, Dagbladet, Aftenposten, VG, Dagsavisen, Bergensmagasinet og Fedrelandsvennen, og 9/10 fra Musikknyheter, bare for å nevne noen.

Nylig slapp trioen en musikkvideo til den fantastiske singelen "Lys", og i helgen fylte de Hulen til randen under showcase-festivalen Vill Vill Vest i Bergen, bare en dag etter at de spilte for et fullsatt Sentrum Scene på TEDxYouth Oslo. I tillegg til kommende konserter, kan fansen glede seg til en vill og vakker musikkvideo til den eksplosive låta "Slått Ut", som er rett rundt hjørnet.