The Vaccines slapp sitt tredje album 'English Graffiti' i 2015, et album som viste et band som prøvde å bryte litt ut av den båsen plateselskap og fans hadde plassert dem i.

Da vi pratet med bandets trommis Pete Robertson og gitarist Freddie Cowan samme år, var det to noe desillusjonerte gutter som satt backstage på John Dee og pratet om hva musikkindustrien og spesielt platebransjen gjør med band om dagen. Hvordan man ikke får tid til å være kreativ og å elske det man driver med, men at det er et konstant jag etter suksess, salg og penger. Like etter dette forlot Robertson bandet for å drive med sin egen musikk, og The Vaccines hyret inn Yoann Intonti for å overta trommene.

Siden den gang har også bandets turné-keyboardist Timothy Lanham blitt offisielt medlem av bandet, og nå er den ferske kvintetten klare med nytt album! Plata har fått navnet 'Combat Sports', og skal i følge vokalist Justin Hayward-Young inneholde "polert 70- og 80-talls rock: Big Star, Todd Rundgren, Guided by Voices - sånne ting. Veldig smooth, sånn super FM radio-sound".

I går kom første singel fra albumet, låta 'I Can't Quit', hør den her:'Combat Sports' slippes for salg 30 mars.